Follow us

Το κομψό "latte" look της Chiara Ferragni που μπορείς να δημιουργήσεις με ευκολία

Ο κομψός και minimal τρόπος που επέλεξε για να εντάξει την τάση στην εμφάνισή της.

Το κομψό 'latte' look της Chiara Ferragni που μπορείς να δημιουργήσεις κι' εσύ με ευκολία Instagram@chiaraferragni

Κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός minimal look είναι χωρίς αμφιβολία η διαχρονικότητα του, η κομψότητα που προσδίδει στην εμφάνιση μας όπως και το ότι τα περισσότερα από τα κομμάτια που έχουμε επιλέξει για να το δημιουργήσουμε είναι timeless αλλά και κομμάτια πασπαρτού που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με πολλούς και διάφορους συνδυασμούς. Λόγω της ουδέτερης και κλασικής γραμμής τους, τα staples μας διευκολύνουν επίσης στο να υιοθετήσουμε οποιαδήποτε τάση ταιριάζει στο στιλ μας έχοντας τα κομμάτια αυτά να υποστηρίζουν ή να απαρτίζουν το σύνολο στο οποίο θα εντάξουμε οποιοδήποτε trend.

Μία τάση που πρωτοείδαμε το καλοκαίρι, η quiet luxury, η οποία υιοθετήθηκε τόσο από τις γυναίκες που ήταν ήδη λάτρεις του μινιμαλισμού όσο και από εκείνες που θέλησαν να απλοποιήσουν λίγο τις εμφανίσεις τους και να χαμηλώσουν την ένταση των looks τους, παραμένοντας ταυτόχρονα up to date με τις τάσεις της μόδας. Η εξέλιξη του quiet luxury trend θα μπορούσαμε να πούμε πως δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου μέσω του TikTok αναδείχθηκε το latte trend το οποίο προτείνει ως τις μπεζ και τις καμηλό αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν στα minimal quiet luxury looks που θέλουμε να φορέσουμε.

Η Meghan Markle ήταν από τις πρώτες που ανέδειξε το νεόφερτο viral trend του TikTok, που ταίριαξε ιδανικά με την προϋπάρχουσα τάση της ήσυχης πολυτέλειας, ενώ κι' άλλες celebrities όπως η Angelina Jolie, και fashion it girls υιοθέτησαν την τάση ανάλογα με το στιλ και το γούστο τους.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στις influencers που αποφάσισαν να φορέσουν το minimal latte trend, είναι και η Chiara Ferragni. Η Ιταλίδα influencer για την πρώτη σχολική ημέρα των παιδιών της επέλεξε ένα look που μπορούμε με ευκολία να εντάξουμε στις καθημερινές εμφανίσεις μας όπως και στα day to night looks μας.

Συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni επέλεξε να φορέσει μία midi φούστα σε καμηλό απόχρωση την οποία συνδύασε με λευκό T-shirt. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με loafers σε ανοιχτόχρωμη καφέ απόχρωση και μπεζ τσαντάκι.

Δες την εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ