Follow us

Κατερίνα Καινούργιου, Ελένη Χατζίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελεονώρα Μελέτη | Τι φόρεσαν στις τηλεοπτικές πρεμιέρες ​

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι παρουσιάστριες για το ξεκίνημα της νέας σεζόν

MissBloom TEAM
premieres Courtesy of @Mega, @Alpha

Όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας σεζόν όλα είναι καινούργια και ανανεωμένα, εμείς, η γκαρνταρόμπα μας όπως και η διάθεση μας για έμπνευση αλλά και για να ξεκινήσουμε μια νέα καθημερινότητα με νέους ρυθμούς και νέα καθημερινά γεγονότα.

Ακριβώς στο ίδιο mood βρίσκονται και οι εκπομπές οι οποίες σήμερα ανεβάζουν την αυλαία τους για μια νέα σεζόν. Μετά από το καλοκαίρι οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιάστριες των ελληνικών εκπομπών έχουν ανανεωμένη διάθεση όπως και "φρέσκα” και ανανεωμένα outfits και μας εμπνέουν τόσο για stylish looks όσο και για το πώς να εντάξουμε στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις κάποιες από τις τάσεις που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν την εποχή που πρόκειται να διανύσουμε.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη όπως και η Ελένη Χατζίδου είχαν σήμερα τις πρεμιέρες των εκπομπών τους. Δες παρακάτω τι επέλεξαν να φορέσουν οι παρουσιάστριες στο ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει επίσης λευκό χρώμα επιλέγοντας ένα two piece σύνολο Celia Kritharioti. Το two piece της αποτελούταν από αμάνικο turtle neck top και tube φούστα ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου επέλεξε ένα one shoulder φόρεμα σε mini μήκος και έντονη κόκκινη απόχρωση και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα λευκά πέδιλα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η ΣταματίναΤσιμτσιλή επέλεξε για την πρώτη ημέρα της σεζόν να φορέσει ένα λευκό φόρεμα σε midi μήκος και cut out. Το look της ολοκλήρωσε με πέδιλα σε λευκό χρώμα.

Κατερίνα Καινούργιου, Ελένη Χατζίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελεονώρα Μελέτη | Τι φόρεσαν στις τηλεοπτικές πρεμιέρες ​

Ελεονώρα Μελέτη

Ένα midi κοντομάνικο φόρεμα σε κόκκινη σκούρα απόχρωση επέλεξε η Ελεωνόρα Μελέτη. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με πέδιλα με animal print μοτίβο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ