Follow us

Η Μαρία Ολυμπία προτείνει το ιδανικότερο χρώμα για το φόρεμα σου εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτή την εποχή

Το κομψό χρώμα που θα αναδείξει το στιλ σου

Μαρία Ολυμπία Instagram@olympiagreece

Μπορεί οι περισσότεροι γάμοι στους οποίους είμαστε καλεσμένες να πραγματοποιούνται κατά τη θερινή περίοδο, όμως κατά την εποχή του φθινοπώρου, μπορεί εξίσου να λάβουμε προσκλητήρια για γάμους φίλων ή συγγενών καθώς η φθινοπωρινή σεζόν είναι ιδανική για μία δεξίωση, όπως και τελετή μυστηρίου, σε άλλο κλίμα, ενώ ταυτόχρονα ο καιρός ευνοεί ώστε να είμαστε περισσότερο άνετες και κατά τη δεξίωση αλλά και ως προς την επιλογή του outfit που θα διαλέξουμε για την περίσταση.

Μπορεί να είναι άγραφος κανόνας, παρ' όλα αυτά, είναι γνωστό το ότι εάν είμαστε καλεσμένες σε έναν γάμο τότε το λευκό χρώμα θεωρείται απαγορευτικό για την περίσταση. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί οι επιλογές μας σε χρώματα από τα οποία απαρτίζεται το look μας είναι περισσότερες καθώς τα έντονα χρώματα ταιριάζουν ιδανικά στην εποχή ενώ ένα σκουρόχρωμο look ή φόρεμα, με τη σωστή στιλιστική προσέγγιση, μπορεί να αναδείξει υπέροχα το μαύρισμα μας χωρίς να φαίνεται "ξένο” για την καλοκαιρινή σεζόν.

Αναμφίβολα διανύουμε την εποχή όπου μπορούμε να φοράμε με άνεση πλέον όλα τα σκουρόχρωμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, παρ' αυτά οι ουδέτεροι και οι γήινοι τόνοι που χαρακτηρίζουν τη χρωματική παλέτα του φθινοπώρου, δεν χρειάζεται να μας περιορίζει. Πιθανόν να μην αισθανόμαστε in season εάν επιλέξουμε ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα, όπως έντονο γαλάζιο, ροζ, πράσινο, φούξια κ.ο.κ, μπορούμε όμως αναμφίβολα να επιλέξουμε μία περισσότερο ήπια χρωματικά εκδοχή τους, και ιδανικές σε αυτή την χρωματική γκάμα των επιλογών μας είναι οι παστέλ αποχρώσεις.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας Γλύξμπουργκ προσφέρει το fashion inspo που χρειάζεσαι, σε περίπτωση που δεν είσαι απολύτως σίγουρη για το ποια είναι μία ιδανικά στιλιστική επιλογή για την περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτή την εποχή. Η Μαρία Ολυμπία, συγκεκριμένα, επέλεξε ένα σατέν φόρεμα με τιράντες σε midi μήκος το οποίο ήταν σε ανοιχτόχρωμη ροζ παστέλ απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα ankle strap πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Επέλεξε ένα φόρεμα σε ροζ παστέλ απόχρωση και συνδύασε το με ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα. Εάν η θερμοκρασία το απαιτεί, ολοκλήρωσε το look σου με ένα blazer σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Σατέν κρουαζέ φόρεμα, H&M

Φόρεμα σατινέ με τιράντα, Zara

Μακρύ φόρεμα με λαιμόκοψη halter, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ