Follow us

Οι πιο βολικές cross body τσάντες για να κρατήσεις το φθινόπωρο

Οι τσάντες που θα σε βοηθήσουν να διανύσεις τη μεταβατική περίοδο με στιλ και άνεση

Οι πιο ωραίες τσάντες για να κρατήσεις το φθινόπωρο Splash News / Ideal Images

Για να συνειδητοποιήσουμε το ότι διανύουμε μία νέα σεζόν, αναμφίβολα παίζουν ρόλο τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε τα οποία είναι διαφορετικά από ότι τη θερινή περίοδο, "βάζοντας” μας έτσι στο φθινοπωρινό κλίμα της περιόδου. Τα κομμάτια όμως τα οποία μας βοηθούν στην είσοδο μας σε αυτή τη νέα σεζόν είναι κυρίως εκείνα με τα οποία δημιουργούμε looks για την καθημερινότητα μας.

Τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας είναι εκείνα που μας υποστηρίζουν στη μεταβατική αυτή περίοδο αλλά και μας υπενθυμίζουν ότι έχουμε εισέλθει σε μία νέα εποχή. Πέρα από τα ρούχα τα οποία αλλάζουμε στην καθημερινότητα μας, και τα αξεσουάρ τα οποία επιλέγουμε είναι διαφορετικά και περισσότερα φθινοπωρινά. Το αξεσουάρ το οποίο μας συνοδεύει σε κάθε μας εμφάνιση είναι δίχως αμφισβήτηση η τσάντα η οποία επιλέγουμε να κρατήσουμε. Έτσι όπως τα περισσότερα κομμάτια που απαρτίζουν το σύνολο μας παίζουν έναν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, έτσι και η τσάντα που κρατάμε παίζει έναν βασικό ρόλο στο πόσο πετυχημένο ή μη θα είναι το outfit μας.

Και ενώ μπορεί τα βραδινά τσαντάκια να κατέχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, από τις τσάντες τις οποίες επιλέγουμε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, έχουμε περισσότερες απαιτήσεις, γι' αυτό και όταν βρούμε εκείνη που θα μας προσφέρει στιλ αλλά και την απαραίτητη άνεση που χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας μας, και των διάφορων περιστάσεων που μπορεί να προκύψουν, τότε σίγουρα είναι δύσκολο να την αποχωριστούμε.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο βολικές cross body τσάντες οι οποίες θα αναβαθμίσουν το σύνολο σου και θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς σε οποιαδήποτε περίσταση τις χρειαστείς.

Τσάντα χιαστί multipocket, Bershka

Δερμάτινη τσάντα χιαστί με πλεκτό λουρί, Massimo Dutti 

Καπιτονέ υφασμάτινη τσάντα tote, Stradivarius

Sack Lola, Carpisa

Τσάντα χιαστί, Zara

Καπιτονέ δερμάτινη χιαστί τσάντα, Marks & Spencer

Τσάντα χιαστί με καπάκι και αλυσίδα, Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ