Follow us

Το viral trend στα παπούτσια που προτείνει η Stradivarius

Τα παπούτσια που θα φορέσουμε φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Courtesy of Stradivarius

Κάθε χρόνο ακόμα και όταν πλησιάζουμε προς το τέλος του καλοκαιριού, και ακόμη ειδικότερα όταν αρχίζουμε και διανύουμε τις πρώτες εβδομάδες του φθινοπώρου και φοράμε τα πρώτα "κλειστά” παπούτσια της σεζόν, η διάθεση μας γίνεται ολοένα και πιο φθινοπωρινή θέλοντας να προετοιμάσουμε την φθινοπωρινή όπως και τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα. Τα πρώτα στα οποία φροντίζουμε να επενδύσουμε είναι στα κύρια κομμάτια που απαρτίζουν τις εμφανίσεις μας όπως τα πανωφόρια και φυσικά τα παπούτσια.

Προτεραιότητα σαφώς δίνουμε στα παπούτσια τα οποία θα μας διευκολύνουν στην καθημερινότητα μας ενώ ταυτόχρονα θα μας προσφέρουν στιλ όπως και την δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας. Τα παπούτσια τα οποία είναι trend αυτό το φθινόπωρο τα οποία συνδυάζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι χωρίς αμφιβολία τα biker boots. Με την rock αισθητική τους και τον urban αέρα τους τα biker boots γίνονται τα φαβορί για την κατάκτηση των elevated street style looks καθώς εκτός από πολύ κολακευτικά είναι και πολύ άνετα.

Η Stradivarius προτείνει αυτά τα σχέδια που ξεχωρίζουν ως flat, με λεπτομέρειες όπως κουμπιά και μεταλλικά διακοσμητικά στο πλάι ενώ μία ακόμη rock πινελιά τους χαρίζει η track σόλα τους. Τα biker boots ταιριάζουν ιδανικά με όλες τις εμφανίσεις σου ενώ πρόκειται να αλλάξουν το στιλ του συνόλου σου καθώς ταιριάζουν τόσο με ρομαντικά φορέματα όπως και με δερμάτινα μπουφάν.

Ανακάλυψε αυτό το viral trend που προτείνει η Stradivarius με τα biker boots στην παρακάτω συλλογή.

Flat μαύρες μπότες, Stradivarius

Ίσιες φθαρμένες μπότες με αγκράφες, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ