Follow us

Η Hailey Bieber κάνει μόδα το strawberry style

Το viral trend που προσάρμοσε στα "μέτρα" της η Hailey Bieber

Η Hailey Bieber κάνει μόδα το strawberry style Instagram@haileybieber

Εάν παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας τότε αναμφίβολα θα γνωρίζεις ποια σύνολα ή κομμάτια είναι επίκαιρα, υπάρχουν όμως κάποια trends τα οποία ακόμη και εάν δεν επιθυμείς να ασχοληθείς με τις τάσεις δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις ότι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της σεζόν. Το καλοκαίρι θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν αρκετές οι τάσεις που κυριάρχησαν και τις βλέπουμε να εξακολουθούν να θεωρούνται τάση και για τη σεζόν του φθινοπώρου και του χειμώνα, η τάση των denim, τα minimal κομμάτια των 90s όπως και η quiet luxury τάση.

Ένα ακόμα trend που πρωταγωνίστησε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις ήταν αυτό που ήθελε τα έντονα χρώματα που μας ανεβάζουν τη διάθεση να κατέχουν μεγάλο κομμάτι της θερινής μας γκαρνταρόμπας, γνωστή ως dopamine dressing, ενώ "ήρθε και έδεσε” με την Barbiecore mania εισάγοντας τις έντονα ροζ όπως και τις φούξια αποχρώσεις στα κομμάτια που απαρτίζουν τη συλλογή μας.

Μπορεί τα έντονα χρώματα του dopamine dressing όπως το ροζ και το φούξια να μην θεωρούνται τάση για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023 – 24, ένα άλλο χρώμα όμως έρχεται για να αντικαταστήσει την pink mania, ο λόγος για το έντονο κόκκινο. Το fiery red, το οποίο από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Σεπτέμβρη έχουμε δει να κάνει δυναμικά την είσοδο του, τόσο μέσω των street style looks των fashion it girls όσο και λόγω της γκάμας που μας προσφέρεται στα fashion brands. Το κόκκινο θεωρείται το αντίστοιχο φούξια για τη σεζόν που διανύουμε σε μία περισσότερο "ώριμη” και αναμφίβολα περισσότερο φθινοπωρινή εξέλιξη του.

Το έντονο κόκκινο χρώμα πρωταγωνιστεί όχι μόνο στον κόσμο της μόδας αλλά και της ομορφιάς, με τα έντονα κόκκινα μανικιούρ και κραγιόν να θεωρούνται must. Η Hailey Bieber, ένα από τα πιο αγαπημένα μας fashion it girls, υιοθέτησε τη fiery red τάση προσαρμόζοντας την στο στιλ της όπως και στο μακιγιάζ της.

Η Hailey Bieber σε κάθε της ενημερωμένη εμφάνιση αποδεικνύει την καλή σχέση της με τη μόδα όπως και την ξεχωριστή αισθητική της. Η influencer, που ξεχωρίζει για τη minimal αισθητική του beauty brand της, Rhode, είναι φανερό πως η "γραμμή” που επιλέγει να ακολουθήσει στα beauty προϊόντα της είναι άμεσα επηρεασμένα από τη fashion αισθητική της.

Αυτό έγινε ακόμα περισσότερο εμφανές στις τελευταίες εμφανίσεις της όπου για να προωθήσει το νέο strawberry κραγιόν του Rhode, επιλέγει ακόμα συχνότερα να δημιουργεί εμφανίσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί το έντονο strawberry red χρώμα. Η Hailey Bieber έχει επιλέξει να υιοθετήσει την τάση τόσο μέσω total red looks όσο και με την επιλογή συγκεκριμένων statement αξεσουάρ σε έντονα κόκκινη απόχρωση.

Παρακάτω οι εμφανίσεις της με το έντονο κόκκινο χρώμα ως πρωταγωνιστή

Η Hailey Bieber κάνει μόδα το strawberry style
Hailey Bieber
Hailey Bieber
Hailey Bieber


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ