Follow us

Πάρε έμπνευση από την Υβόννη Μπόσνιακ για το πώς να φορέσεις loafers σε βραδινή έξοδο του Σεπτεμβρίου

Το κομψό και ενημερωμένο σύνολο που επέλεξε στη βραδινή της έξοδο

MissBloom TEAM
Η Υβόννη Μπόσνιακ προτείνει πως να φορέσεις loafers σε βραδινή έξοδο του Σεπτεμβρίου ndp

Τα παπούτσια που επιλέγουμε σε οποιαδήποτε εμφάνιση μας είναι σημαντικά για το υπόλοιπο σύνολο μας. Είτε μιλάμε για τα παπούτσια που επιλέγουμε στις καθημερινές εμφανίσεις είτε για εκείνα τα οποία φοράμε στις βραδινές μας εξόδους. Αρκετές φορές τα παπούτσια που προτιμάμε στις βραδινές εξόδους μας επιθυμούμε να είναι statement και να αναβαθμίζουν ολόκληρη την εμφάνιση μας κάνοντας τη να διαφέρει από τις πρωινές και καθημερινές. Πολλές είναι επίσης οι φορές που προσπαθούμε να συνδυάσουμε την άνεση με το στιλ στα night out outfits μας κάτι που μπορούμε να πετύχουμε μέσω μίας ποικιλίας επιλογών που μας προσφέρονται στην αγορά.

Mules, slingbacks, μπαλαρίνες όπως και loafers είναι κάποιες από τις κομψές επιλογές που έχουμε όταν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα άνετο όπως και πολύ stylish look στις day to night εμφανίσεις μας. Τα συγκεκριμένα ζευγάρια παπούτσια μας διευκολύνουν στο να τα συνδυάσουμε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας προσφέροντας μας μία chic πινελιά για να δημιουργήσουμε ένα elevated ντύσιμο κατάλληλο για κάθε περίσταση. Για μία βραδινή έξοδο υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις τα άνετα και stylish παπούτσια σου.

Το fashion inspo για να φορέσεις ένα ζευγάρι loafers σε βραδινή σου έξοδο αυτή την εποχή, μας το χάρισε η Υβόννη Μπόσνιακ σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε με μαύρο αμάνικο top, το look της ολοκλήρωσε με loafers σε μαύρο χρώμα και μαύρο τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

Πάρε έμπνευση από την Υβόννη Μπόσνιακ για το πώς να φορέσεις loafers σε βραδινή έξοδο του Σεπτεμβρίου

Δερμάτινα μοκασίνια, H&M

Μοκασίνια με διακοσμητικούς κρίκους αλυσίδας, Massimo Dutti

Μοκασίνι με αλυσίδα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ