Follow us

Το τσαντάκι που ταιριάζει με όλα τα minimal looks σου – Το βρήκαμε στην H&M και κοστίζει λιγότερο από 20€

Το τσαντάκι που θα αναβαθμίσει όλες τις minimal εμφανίσεις σου

street style Splash News / Ideal Images

Όσες γυναίκες είναι λάτρεις του μινιμαλισμού και του "less is more”, μπορεί στις περισσότερες εμφανίσεις τους να προτιμούν τα σύνολα τους να αποτελούνται από κομμάτια που είναι σε απλές, κλασικές γραμμές όπως και σε ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις. Η δυνατότητα που μας προσφέρει μία time capsule wardrobe η οποία απαρτίζεται από minimal όπως και διαχρονικά κομμάτια, είναι το ότι τα περισσότερα fashion items συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Αυτό μας εξυπηρετεί τόσο στο ότι μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς με ποιότητα, όπως και στο ότι μπορούμε εύκολα να αναβαθμίσουμε ή να αλλάξουμε εντελώς ένα σύνολο μας με ένα statement item.

Αναμφίβολα τα statement items "κλέβουν” την παράσταση στο σύνολο μας ιδιαιτέρως και όταν το look μας αποτελείται από απλά κομμάτια σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις. Για να αναβαθμίσουμε ένα minimal look μπορούμε να εντάξουμε σε αυτό είτε κάποιο εντυπωσιακό κόσμημα είτε ένα bold αξεσουάρ. Ένα μαντήλι, ένα ζευγάρι παπούτσια ή μία τσάντα είναι κάποια από τα αξεσουάρ που πρόκειται να ανανεώσουν ένα μινιμαλιστικό outfit δίνοντας έτσι μία πινελιά η οποία αναδεικνύει το στιλ και το γούστο μας.

Συγκεκριμένα, μία τσάντα είναι ξεκάθαρα ένα item το οποίο μπορεί να προσφέρει ένα διαφορετικό στιλ στην εμφάνιση μας όπως και βοηθώντας μας να μετατρέψουμε ένα σύνολο το οποίο φοράμε από το πρωί, σε βραδινό. Στην H&M βρήκαμε την μικρή τσάντα ώμου η οποία ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις που κινούνται σε ουδέτερη ή γήινη χρωματική παλέτα. Το τσαντάκι της H&M έχει pied de poule μοτίβο σε λευκό και μαύρο χρώμα, ένα κλασικό pattern που λόγω του petite μεγέθους της τσάντας μοιάζει σαν μία διακριτική λεπτομέρεια στο look μας η οποία προσθέτει στιλιστικούς πόντους.

Η μικρή τσάντα ώμου από την H&M

Το τσαντάκι που ταιριάζει με όλα τα minimal looks σου – Το βρήκαμε στην H&M και κοστίζει λιγότερο από 20€
Μικρή τσάντα ώμου, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ