Follow us

Τζένη Μελιτά | Τα 3 διαφορετικά νυφικά που επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της

Η Τζένη Μελιτά συγκεκριμένα επέλεξε 2 διαφορετικά νυφικά και ένα wedding party outfit ιδανικό για την περίσταση

MissBloom TEAM
Τζένη Μελιτά | Τα 3 διαφορετικά νυφικά που επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της Instagram@melitajenny

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης παντρεύτηκαν ανάμεσα σε αγαπημένους, γνωστούς και φίλους και έπειτα γιόρτασαν το γεγονός με ένα ρομαντικό δείπνο που στη συνέχεια μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι. Το ταιριαστό ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία όμως δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε λίγο παραπάνω την απαστράπτουσα νύφη.

Η Τζένη Μελιτά επέλεξε ένα old Hollywood bridal look στο πρώτο νυφικό της φόρεμα ενώ στο δεύτερο επέλεξε μία vintage αισθητική. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας επέτρεψαν να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες και τα δύο νυφικά της όπως και το 3ο look της.

Το νυφικό που φόρεσε η Τζένη Μελιτά για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν σε mermaid style με λεπτομέρειες από ιδιαίτερη δαντέλα, nude πλάτη και μακριά ουρά, της σχεδιάστριας Lila Nova. Το old Hollywood look της ολοκλήρωσε το έντονο κόκκινο κραγιόν της όπως και το χτένισμα της το οποίο είχε χωρίστρα στο πλάι και χαλαρούς κυματισμούς.


Στο δεύτερο bridal look της η Τζένη Μελιτά επέλεξε ένα φόρεμα σε vintage αισθητική το οποίο ήταν strapless και είχε έναν playful χαρακτήρα καθώς είχε διαδοχικές σειρές από τούλι δίνοντας κίνηση σε ολόκληρο το φόρεμα με κάθε της βήμα. Το look αυτό ολοκλήρωσε με αξεσουάρ από πέρλες όπως κουάφ στα μαλλιά, διάφανα γάντια με πέρλες και σκουλαρίκια ενώ το μακιγιάζ της είχε διακριτικές λεπτομέρειες στο πάνω βλέφαρο των ματιών που έμοιαζαν με μικροσκοπικές πέρλες.


Για τη συνέχεια της δεξίωσης όπου θα συνεχιζόταν και θα γινόταν ένα fun party, η παρουσιάστρια είχε προνοήσει. Κατά τη διάρκεια του party φόρεσε μία άνετη λευκή ολόσωμη φόρμα από δαντέλα για να μπορεί να χορέψει με άνεση αλλά ταυτόχρονα να είναι μία cool νύφη.

Τζένη Μελιτά | Τα 3 διαφορετικά νυφικά που επέλεξε για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ