Follow us

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε μία από τις πιο ιδιαίτερες τάσεις του φθινοπώρου

Στιλιστική έμπνευση από τη Βάσια Κωσταρά για το φθινόπωρο.

MissBloom TEAM
vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Το φθινόπωρο έχει φτάσει, οι τάσεις έχουν ήδη βρει τη θέση τους στα καταστήματα και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να σκεφτούμε ποια trends ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ και πως θα μπορούσαμε να τις εντάξουμε στο ντύσιμό μας. Πολύτιμη βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία είναι οι εμφανίσεις των fashionistas που μας εμπνέουν με το στιλ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Βάσια Κωσταρά, η οποία υιοθέτησε μία από τις πιο ιδιαίτερες τάσεις του φθινοπώρου.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της Βάσιας Κωσταρά στο Instagram ξεχωρίσαμε ένα look, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι σε συνδυασμό με mini δερμάτινη φούστα στην ίδια απόχρωση. Έχει συνδυάσει το co-ord της με σατινέ πουκάμισο και μαύρες γόβες. Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε περισσότερο την εν λόγω εμφάνιση είναι το αξεσουάρ που επέλεξε, το οποίο μάλιστα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Ο λόγος για τη γραβάτα.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στις πολύ ξεχωριστές τάσεις της μόδας που παρουσίασαν φέτος οι οίκοι είναι και η γραβάτα ως το αξεσουάρ που θα φέρει αέρα ανανέωσης στο ντύσιμό μας. Πιο συγκεκριμένα, η γραβάτα πρωταγωνίστησε στις συλλογές των Dior, Hermès​​​, Valentino και Alexander McQueen, που τη συνδύασαν κυρίως με πουκάμισα αλλά και σε πιο σύγχρονες εκδοχές όπως το leather.

Φυσικά, το εν λόγω αξεσουάρ έχει κερδίσει την προσοχή αρκετών διάσημων style icons στο παρελθόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πριγκίπισσα Diana και η Diane Keaton.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ