Follow us

Τα cargo παντελόνια που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό σου στιλ

Τα άνετα και stylish cargo παντελόνια είναι μία ιδανική επιλογή για τα φθινοπωρινά looks σου

Τα cargo παντελόνια που θα ανανεώσουν το φθινοπωρινό στιλ σου Splash News / Ideal Images

Αρκετές από τις τάσεις τις οποίες είδαμε να πρωταγωνιστούν κατά την ανοιξιάτικη και τη θερινή περίοδο, παρατηρούμε πως πρόκειται να συνεχίσουν να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη φθινοπωρινή όπως και στη χειμερινή εποχή. Ένα από τα trends που φορέθηκαν πολύ τη σεζόν που μας πέρασε και πρόκειται να συνεχίσουμε είναι τα 90s κομμάτια που πλέον πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας. Η συγκεκριμένη τάση έχει επαναφέρει ανάμεσα σε άλλα και τα cargo κομμάτια. Το καλοκαίρι μπορούσαμε να βρούμε ποικιλία επιλογών σε cargo κομμάτια, όπως παντελόνια σε διαφορετικά υφάσματα, φούστες, φορέματα, σορτς, ολόσωμες φόρμες όπως και πανωφόρια.

Διαβάστε Επίσης

Για τη φθινοπωρινή σεζόν το ιδανικότερο cargo item που μπορούμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας είναι αναμφίβολα ένα cargo παντελόνι. Τα άνετα και πολύ χαρακτηριστικά, cargo παντελόνια, προσφέρουν ευελιξία κινήσεων όπως και έξτρα στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας ενώ υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών στην αγορά για να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας.

Μπορείς να βρεις τα cargo παντελόνια σε πολλές και διαφορετικές γραμμές, όπως skinny, wide leg, καμπάνα κ.α., και σε διαφορετικά υφάσματα όπως σατέν, denim αλλά και οποιοδήποτε άλλο ταιριάζει στο γούστο σου. Μεγάλη γκάμα μπορείς να βρεις επίσης και σε χρώματα για να υιοθετήσεις την τάση και να την προσαρμόσεις στο γούστο σου και τις εμφανίσεις σου.

Τα παντελόνια cargo συνδυάζονται ιδανικά τόσο με tops, ελαφριά cardigans, denim jackets όπως και blazers ενώ επίσης με το σωστό styling μπορείς να τα φορέσεις τόσο με sneakers όσο και με μποτάκια ή ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Παρακάτω ανακαλύψαμε τα πιο κομψά και stylish παντελόνια για τα φθινοπωρινά σου looks

Παντελόνι cargo ριχτό, Mango

Παντελόνι αμπιγέ cargo, Stradivarius

Παντελόνι cargo multipocket twill, Bershka

Παντελόνι cargo, H&M

Παντελόνι σατέν cargo, Zara

Παντελόνι cargo ψηλόμεσο, Pull&Bear

Cargo παντελόνι, Pink Woman

Τζιν cargo με ίσια μπατζάκια, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ