Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Με triple denim look σε βραδινή της έξοδο που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς

Το denim on denim πρόκειται να φορεθεί πολύ και την εποχή του φθινοπώρου

MissBloom TEAM
Ελένη Βουλγαράκη | Με triple denim look σε βραδινή της έξοδο που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς Instagram

Είτε ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που παρακολουθούν με προσοχή τις τάσεις της μόδας είτε τις αντιλαμβάνεσαι από αυτά που προτείνουν τα fashion brands και τα street style looks των fashion it girls, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις την επικράτηση των denim τόσο για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι η οποία έχει παρέλθει όσο και για τη φθινοπωρινή σεζόν την οποία διανύουμε. Τα denim items, πέρα από τα αγαπημένα και κλασικά τζιν παντελόνια μας, μπήκαν δυναμικά στην γκαρνταρόμπα μας με αφορμή την τάση που μας πρότεινε να εντάξουμε ξανά στις εμφανίσεις μας κομμάτια των 90s που αγαπήθηκαν.

Η γκάμα επιλογών που διατίθεται στην αγορά είναι μεγάλη δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα όποιο και εάν είναι το στιλ της να μπορεί να εντάξει την denim τάση στα σύνολα της. Denim jackets, φούστες, tops, φορέματα, jumpsuits, σαλοπέτες όπως και αξεσουάρ κάθε είδους όπως παπούτσια, τσάντες αλλά και scrunchies ήταν τα κομμάτια που βρίσκουμε σε μεγάλη ποικιλία γραμμών αλλά και διαφορετικών denim υφασμάτων και χρωμάτων.

Για μία περισσότερο bold και ενημερωμένη denim εμφάνιση μπορούμε να συνδυάσουμε διαφορετικές αποχρώσεις denim μεταξύ τους σε ένα look. Η μεταβατική περίοδος του φθινοπώρου που διανύουμε μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε το "μοτίβο” των denim looks που φορέσαμε την περασμένη σεζόν και να πειραματιστούμε με νέους συνδυασμούς.

Το fashion inspo για ένα denim on denim look για αυτή την εποχή μας χάρισε η Ελένη Βουλγαράκη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη επέλεξε να φορέσει ένα τζιν παντελόνι σε γκρι σκούρα απόχρωση και να το συνδυάσει με έναν denim κορσέ σε ανοιχτόχρωμο μπλε τόνο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με denim jacket με δυο διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, γαλάζιο τσαντάκι και ψηλοτάκουνα ασημένια μεταλιζέ πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Ελένη Βουλγαράκη | Με triple denim look σε βραδινή της έξοδο που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς

Το fashion inspo που χρειάζεσαι για άλλα denim on denim looks




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ