Follow us

Τα υποδήματα που θα σου προσφέρουν άνεση και στιλ φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Τα παπούτσια Renato Garini για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023- 24 θα εμπνεύσουν όσες εκτιμούν την ομορφιά της απλότητας και της φινέτσας

MissBloom TEAM
Courtesy of Renato Garini

Τα κομμάτια που απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα μας τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις βραδινές μας εμφανίσεις θέλουμε να μας προσφέρουν στιλ που να αντιπροσωπεύει το γούστο μας. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια είναι χωρίς αμφιβολία τα παπούτσια που καθώς αυτά είναι που θα ολοκληρώσουν και θα αναδείξουν το σύνολο μας, ενώ είναι και καθοριστικά για την άνεση που χρειαζόμαστε για να αισθανόμαστε όμορφα.

Τα υποδήματα που θα σου προσφέρουν άνεση και στιλ φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Εάν εκτιμάς την ομορφιά της απλότητας και της φινέτσας και παπούτσια τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την άνεση και το στιλ, τότε η ολοκαίνουρια συλλογή της Renato Garini για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023- 24 είναι αυτό που έψαχνες. Η καμπάνια που συνοδεύει τη συλλογή αποτυπώνει μοναδική τη σύγχρονη κομψότητας και σου δίνει μια γεύση από τα πιο στιλάτα παπούτσια που θα φορέσεις αυτή τη σεζόν.

Courtesy of Renato Garini

Στη συλλογή της Renato Garini οι πρωταγωνιστές παρουσιάζονται σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον που δημιουργεί μία οπτική συμφωνία αντιθέσεων, αποδεικνύοντας την ικανότητα του brand να ισορροπεί μεταξύ διαχρονικού και μοντέρνου συνθέτοντας μία συναρπαστική οπτική αφήγηση.

Courtesy of Renato Garini

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μία ποικιλία υποδημάτων για εκείνους που αναζητούν την τέλεια αρμονία μεταξύ στιλ και άνεσης προσφέροντας μία σειρά επιλογών για κάθε είδος γούστου όπως και περίστασης. Στη νέα Renato Garini Fall / Winter 2024 collection θα ανακαλύψεις μία σειρά κομψών και μινιμαλιστικών sneakers σε διαχρονική black&white παλέτα που συνθέτει τα business casual looks μίας γυναίκας του σήμερα.

Courtesy of Renato Garini

Η νέα συλλογή της Renato Garini περιλαμβάνει επίσης τις flat combat boots που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα δυναμικό σύνολο για τις day to night εμφανίσεις σου.

Courtesy of Renato Garini

Τέλος, από τη συλλογή δεν λείπουν τα chunky sneakers με ενδιαφέρουσες χρωματικές αντιθέσεις φανερώνοντας και τη δημιουργική και παιχνιδιάρικη πλευρά του brand.

Courtesy of Renato Garini

Από τη διαχρονική γοητεία των sneakers μέχρι την άγρια εξερεύνηση που ενθαρρύνουν οι μπότες, η νέα Renato Garini Fall/Winter 2024 Collection μας προσκαλεί να εισέλθουμε σε έναν κόσμο όπου ο μινιμαλισμός συναντά την ατομικότητα, όπου η απλότητα βρίσκει τη μοναδική της φωνή.

Courtesy of Renato Garini

Δες την καμπάνια:

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Renato Garini στα καταστήματα Tsakiris Mallas, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ