Follow us

Οι μπαλαρίνες από τη Mango που είναι ιδανικές για τις φθινοπωρινές day to night εμφανίσεις σου

Οι μπαλαρίνες που μπορείς να συνδυάσεις με όλα τα φθινοπωρινά σου looks

street style Splash News / Ideal Images

Όλα τα κομμάτια που εμπεριέχονται στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας είναι ξεχωριστά καθώς με αυτά δημιουργούμε ενδιαφέροντα και stylish looks . Ένα όμως από τα κομμάτια που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα είναι τα παπούτσια τα οποία θα επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε τα σύνολα μας. Αρκετά μπορεί να είναι τα ζευγάρια παπούτσια που μας τραβάνε την προσοχή και θέλουμε να τα εντάξουμε στη συλλογή μας, πόσο μάλλον τώρα που έχουμε μπει στο φθινόπωρο.

Πράγματι, το να επιλέξουμε ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια είναι θα λέγαμε, ένα σήμα κατατεθέν για το ότι διανύουμε δυναμικά πλέον την εποχή του φθινοπώρου καθώς το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, αφήνουμε τα πέλματα μας περισσότερο ελεύθερα. Είναι αυτή η αίσθηση που νιώθουμε κατευθείαν μόλις το πέλμα μας ''μπει'' μέσα σε ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια που μας προσφέρουν μία διαφορετικού είδους άνεση και στήριξη.

Πέρα από τα αγαπημένα μας sneakers τα οποία μας παρέχουν άνεση και στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας μας, μία κομψή επιλογή που μπορούμε να διαλέξουμε για ένα άνετο και ενημερωμένο look είναι οι μπαλαρίνες ή αλλιώς ballet flats. Οι μπαλαρίνες επανήλθαν διακριτικά στην κλασική εκδοχή τους το 2022 και την άνοιξη του 2023 τις είδαμε να πρωταγωνιστούν στα πιο stylish outfits των fashion it girls όπως και στις συλλογές των αγαπημένων μας fashion brands. Για τη σεζόν, Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 -24, οι μπαλαρίνες θα συνεχίσουν να προτιμώνται, προσθέτοντας μία stylish και ρομαντική πινελιά στις εμφανίσεις μας προσφέροντας μας ενημερωμένα φθινοπωρινά σύνολα.

Τις μπαλαρίνες που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας όπως και σε κάθε περίσταση ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Mango. Συγκεκριμένα, οι μπαλαρίνες από δέρμα με τετράγωνη μύτη σε μαύρο χρώμα, είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν σε κάθε φθινοπωρινή περίσταση όπως και στις day to night εμφανίσεις σου.

Μπορείς να τις συνδυάσεις τόσο με γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα μίνιμαλ σύνολο, όσο και με έντονα χρώματα ή μοτίβα.

Οι μπαλαρίνες από τη Mango

Οι μπαλαρίνες από τη Mango που είναι ιδανικές για τις φθινοπωρινές day to night εμφανίσεις σου
Μπαλαρίνα δερμάτινη με τετράγωνη μύτη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ