Follow us

To event της Calzedonia στο Μιλάνο με Ελληνίδες και διεθνείς celebrities

Η Calzedonia προσέφερε μία μοναδική εμπειρία στο κόσμο της γυναικείας ένδυσης με μια fashion συνάντηση στο Μιλάνο.

MissBloom TEAM
To event της Calzedonia στο Μιλάνο με Ελληνίδες και διεθνείς celebrities Courtesy of Calzedonia

Tα party της Calzedonia γίνονται θεσμός! Διάσημοι από κάθε γωνιά του πλανήτη, και την Ελλάδα, βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Μιλάνο για τη 2η έκδοση της εμβληματικής εκδήλωσης της Calzedonia, Calzedomania, ενώ είχε προηγηθεί το πρώτο event, "Legs Casting" στο Παρίσι στο υπέροχο σκηνικό του Palais Brongniart. Πρωταγωνιστές, βεβαίως, τα μοναδικά legwear του brand που φόρεσαν οι λαμπερές καλεσμένες!

Legs for Days υπόσχεται η Calzedonia

Με πάνω από 570 καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ιταλία, η Calzedonia επιβεβαιώνει τη διεθνή αίγλη της μάρκας με έδρα τη Βερόνα ως κορυφαίου παίκτη στο legwear: παρούσα σε 55 χώρες, με πάνω από 2.150 καταστήματα λιανικής πώλησης και κανάλια ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργούν σε 33 χώρες.

Η Calzedomania φώτισε την ατμόσφαιρα της Allianz Mico, του αρχιτεκτονικού κόμβου μιας από τις πιο φουτουριστικές συνοικίες του Μιλάνου. Ένα εμβληματικό μέρος, αντιπροσωπευτικό της πόλης και του τρόπου με τον οποίο παρουσιάζεται στον κόσμο σήμερα. Μια καθηλωτική εμπειρία που δημιουργήθηκε χάρη στο ταλέντο της Villa Eugénie: το δημιουργικό πρακτορείο του Etienne Russo το οποίο είναι διάσημο για τις αξέχαστες και πρωτότυπες παραγωγές του.

To event της Calzedonia στο Μιλάνο με Ελληνίδες και διεθνείς celebrities
Calzedonia

Τα καλσόν σήμερα δεν είναι απλώς ένα απλό αξεσουάρ, αλλά μια έκφραση των τελευταίων τάσεων από κορυφαίους σχεδιαστές μόδας καθώς μπορεί να αποτελέσει πλέον total look με το "no pants look". Το συγκεκριμένο look αγαπήθηκε από πολλές fashionistas, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα στυλ εμπνευσμένο από εσώρουχα.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά μοντέλα των τελευταίων συλλογών: διάφανα ή οπάκ καλσόν σε συνδυασμό με παγιέτες-σλιπ για το no pants look. Διχτυωτά καλσόν με γεωμετρικά στυλ, floral ή animal print και η νέα super shiny τάση σε καλσόν και πολύ στενά εφαρμοστά κορμάκια σε στυλ 80s. Επίσης, προορισμένα να γίνουν περιζήτητα κομμάτια είναι τα καλσόν Exclusive Edition, που δημιουργήθηκαν από την Calzedonia για την εκδήλωση, διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα και στο διαδίκτυο, με see-through εφέ και περιτυλιγμένες ζώνες που κοσμούνται με λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία.

Το 42χρονο μοντέλο Alessandra Ambrosio έκλεψε τις εντυπώσεις με ενα maxi μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και κόκκινες λεπτομέρειες.

Calzedonia

Την Ashley Graham αποθανάτισε ο φακός φορώντας ένα μαύρο με γαλάζιο ombre φόρεμα.

Calzedonia

Για να εκπλήξουν τους πολυάριθμους επισκέπτες, σχεδιάστηκαν περφόρμανς όπως η "πασαρέλα ποδιών", στην οποία εμφανίστηκαν γυναίκες που επιλέχθηκαν από την Calzedonia στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια του "Legs Casting" αλλά και shows από εξαιρετικά διεθνή ταλέντα. Η βραδιά περιελάμβανε χορογραφίες από τον παγκοσμίου φήμης Kevin Vives (@viveskevin), γνωστό για τη συνεργασία του με καλλιτέχνες όπως η Celine Dion, ο Justin Bieber και η Kylie Minogue, και την mirror ball performer Louise Kelly, η οποία καθήλωσε τους παρευρισκόμενους με το χορό της γύρω από σφαίρες με εφέ ντίσκο-χορού που καθρεφτίζονταν.

Calzedonia event

Το σόου της Camille Tremblay (@cammmt), ειδικής στις πρωτότυπες παραστάσεις σε πλατφόρμες, ήταν συναρπαστικό και ολοκληρώθηκε με τα θεατρικά οράματα των κοστουμιών με εφέ γλυπτικής από την καλλιτεχνική και ευφάνταστη ενδυματολόγο Sasha Frolova (@sashafro). Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι παραστάσεις έλξης μαλλιών της χορεύτριας pole dancer Martina Storti (@martinastorti__), οι οποίες ολοκληρώθηκαν με τους ακροβατικούς, glittering χορούς της performer Lea Toran Jenner (@leatoranjenner), κάτω από τα φώτα ενός πολυελαίου.

Calzedonia

Από το Calzedomania δεν έλειψαν οι λαμπερές Ελληνίδες που ολοκλήρωσαν τα looks του με υπέροχα καλσόν από τη συλλογή Calzedonia:

Τέα Πρέλεβιτς

Calzedonia

Τόνια Σωτηροπούλου

Calzedonia

Μαρία Κορινθίου

Calzedonia

Μαρία Παπαγεωργίου

Calzedonia

Χριστίνα Μπόμπα

Calzedonia

Ένα εκπληκτικό ταξίδι μέσα σε σουρεαλιστική ατμόσφαιρη που φιλοξένησε μεγάλα διεθνή ονόματα της μόδας και τίμησε influencers και αστέρες όπως η Toni Garrn από τη Γερμανία - ερχόμενη κατευθείαν μετά την εκθαμβωτική εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και οι πολύ δημοφιλείς ηθοποιοί Leighton Meester και Suki Waterhouse.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ