Follow us

Η τάση της μόδας που βλέπουμε παντού στο Instagram, αλλά δυσκολευόμαστε να υιοθετήσουμε

Η τάση που έχει διχάσει τις fashionistas.

Kendall Jenner Splash News / Ideal Image

Κάθε φορά που ξεκινά μία νέα σεζόν και οι τάσεις της μόδας βρίσκονται παντού σε site/περιοδικά μόδας, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και street style, χρειάζεται να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας κάτι σημαντικό. Οι τάσεις είναι απλώς προτάσεις και δεν είναι απαραίτητο να τις υιοθετήσουμε όλες. Ο στόχος είναι να προσθέσουμε στη συλλογή μας, όσες από αυτές μας ταιριάζουν αλλά και να απορρίψουμε κάποιες άλλες.

Φέτος, ο κόσμος της μόδας παρουσίασε trends που μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ "φορέσιμα". Ωστόσο, όπως πάντα έτσι και αυτή την χρονιά, υπάρχει μία τάση που λειτουργεί σαν πρόκληση. Να την υιοθερήσουμε, να την ξεχάσουμε ή απλώς να την παρατηρούμε στα social media.

Για αυτή την χρόνια, η τάση που έχει ως στόχο τον στιλιστικό πειραματισμό είναι το "no pants trend", το οποίο ξεχωρίσαμε στις πασαρέλες των οίκων Vivienne Westwood, Miu Miu, Ferragamo και Alexander Wang. Πρόκειται για την τάση που μας προτείνει να αφήσουμε το παντελόνι στο σπίτι και να δημιουργήσουμε ένα look μόνο με κάποιο fancy μικροσκοπικό σορτς ή body και κάποιο καλσόν.

Η εν λόγω τάση βέβαια δεν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024. Τους τελευταίους μήνες, it girls όπως η Kendall Jenner υπέκυψαν στην εν λόγω τάση, χαρίζοντας μας κάποια στιλιστική έμπνευση.

Η τάση της μόδας που βλέπουμε παντού στο Instagram, αλλά δυσκολευόμαστε να υιοθετήσουμε
Ferragamo F/W 2023-2024
Miu Miu F/W 2023-2024
Miu Miu F/W 2023-2024
Miu Miu F/W 2023-2024
Miu Miu F/W 2023-2024

Smash or pass?

Και κάπου εδώ έρχεται η ερώτηση "αξίζει να υιοθετήσεις την εν λόγω τάση;". Η απάντηση είναι πολύ προσωπική και αφορά αποκλειστικά τον τρόπο που νιώθεις εσύ απέναντι στο εν λόγω trend. Σίγουρα, δεν ανήκει στη λίστα με τις τάσεις που μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα. Ωστόσο, εάν βρίσκεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι διάφορα combos ή να ζηλεύεις τα looks που βλέπεις στα social media, σίγουρα αξίζει να της δώσεις μία ευκαιρία. Σίγουρα όμως, το "no pants trend" χρειάζεται αυτοπεποίθηση και να νιώθεις άνετα με τον τρόπο ντυσίματός σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ