Follow us

Τα looks της Έβελυν Καζαντζόγλου στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου είναι η τέλεια έμπνευση για το φθινόπωρο

Η Έβελυν Καζαντζόγλου βρέθηκε στο Μιλάνο για την εβδομάδα μόδας.

evelynkazantzoglou Instagram @evelynkazantzoglou

Αυτή την περίοδο, το feed μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κυρίως στο Instagram και στο TikTok έχει γεμίσει με άπλετη στιλιστική έμπνευση. Ο λόγος είναι οι fashion weeks που πραγματοποιούνται στις τέσσερις πρωτεύουσες του στιλ, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι. Με την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου να ρίχνει αυλαία, δίνοντας τη θέση της σε εκείνη του Παρισιού, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε όλα τα looks που επέλεξε να φορέσει η Έβελυν Καζαντζόγλου στην ιταλική πόλη.

Η fashionista ταξίδεψε στο Μιλάνο, όπου και έδωσε το παρών στις επιδείξεις μόδας των οίκων Max Mara, Missoni, Diesel και Moschino. Φυσικά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τα street style looks που επέλεξε να φορέσει στα εν λόγω shows.

Ανάμεσα στα αγαπημένα μας looks είναι δίχως αμφιβολία το μπεζ κοστούμι που επέλεξε να φορέσει η Έβελυν Καζαντζόγλου στο show του οίκου Max Mara. Είναι ιδανικό για την περίοδο του φθινοπώρου, ενώ μπορείς να φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Η fashionista το συνδύασε με λευκά αξεσουάρ, ωστόσο το μπεζ κοστούμι προσφέρει αρκετή στιλιστική ευελιξία, που σημαίνει πως συνδυάζεται με αρκετές αποχρώσεις.

Το total black σύνολό της για το show του οίκου Moschino επίσης είναι πολύ ιδιαίτερο. Συνδύασε ένα μαύρο τοπ που είχε χρυσές αλυσίδες ως τιράντες με μαύρο δερμάτινο mini σορτς και μαύρο σακάκι. Η κίτρινι mini τσάντα έκανε το look ακόμα πιο κομψό.

Στο show του οίκου Missoni

Στο show του οίκου Max Mara

Στο show του οίκου Moschino

Στο show της Diesel

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ