Follow us

Τα φθινοπωρινά looks που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις έναν Οκτώβρη γεμάτο στιλ

Τα φθινοπωρινά looks που θα φορέσεις στο repeat τις επόμενες ημέρες.

street style Splash News / Ideal Image

Κάθε νέα σεζόν είναι η τέλεια ευκαιρία για ανανεωμένο στιλ. Το φθινόπωρο και οι νέες τάσεις που έχουν παρουσιάσει οι οίκοι μόδας, οι οποίες βρίσκονται ήδη στα καταστήματα, μας βοηθούν να πετύχουμε τον εν λόγω στόχο. Ωστόσο, εκτός από τα trends, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που επιλέγουν να τα προσθέσουν στα φθινοπωρικά looks τους οι διάσημες influencers μόδας. Τα προφίλ τους στα social media έχουν γεμίσει με άπλετη στιλιστική έμπνευση. Ποια είναι όμως τα combos που επιλέγουν πιο συχνά;

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας μερικά clicks στους λογαριασμούς τους, παρατηρούμε πως οι τάσεις που έχουν υιοθετήσει περισσότερο είναι οι flat μπαλαρίνες, η τάση της "ήσυχης πολυτέλειας", οι tailored γραμμές σε παντελόνια αι φούστες, τα vintage sneakers, αλλά και τα πλεκτά co-ords. Το βασικότερο κοινό στοιχείο στις εμφανίσεις τους είναι κυρίως ο παράγοντας της άνεσης.

Για να σε βοηθήσουμε να υποδεχτείς τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ, συγκεντρώσαμε παρακάτω κάποια φθινοπωρινά looks που μπορείς να αποθηκεύσεις στο Instagram για έμπευση.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ