Follow us

Το party look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο event Rabanne H&M στο Παρίσι

Το λαμπερό look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που την έκανε να ξεχωρίσει

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram@ilianapapageorgiou

Κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία την ανακοίνωση της H&M για τη συνεργασία της με έναν οίκο μόδας όπου μαζί θα δημιουργήσουν μία από κοινού συλλογή που θα εκφράζει τόσο τη φιλοσοφία του brand όσο και του οίκου με τον οποίο συνεργάζεται. Στις 2 Οκτωβρίου η H&M και ο οίκος Rabanne γιόρτασαν την επικείμενη συνεργασία τους στο θρυλικό νυχτερινό club Silencio στο Παρίσι.

Η συλλογή της επικείμενης συνεργασίας χαρακτηρίζεται από key κομμάτια που αναδεικνύουν την πιο glam εκδοχή μας όπως και την party πλευρά μας καθώς στόχος του οίκου Rabanne, όπως και της H&M είναι τα ρούχα που φοράμε να μας βοηθούν να νιώσουμε απελευθερωμένοι και να αγκαλιάσουμε όλες τις πτυχές και πλευρές του εαυτού μας.

Μεταξύ άλλων, στη λαμπερή λίστα καλεσμένων του φαντασμαγορικού party για την ανακοίνωση της συνεργασίας της H&M με τον οίκο Rabanne είδαμε τη Cher, η οποία έκανε και μία guest εμφάνιση στην σκηνή ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, η Elle Fanning, η Peggy Gou η οποία έδωσε τον ρυθμό της βραδιάς, η Irina Shayk, η Iris Law, ο Jared Leto, η Ashley Graham, η Tina Kunakey κ.α.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ξεχώρισε η λάμψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία εκπροσωπώντας την H&M Ελλάδος ως κεντρική ambassador της συλλογής εμφανίστηκε στο party φορώντας μία εκθαμβωτική H&M δημιουργία. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε για τη βραδιά ένα archive H&M φόρεμα από τη συλλογή H&M Innovation Re-Enchantment story. Το mini φόρεμα της συλλογής που φόρεσε, ξεχώριζε για το έντονο πράσινο χρώμα του όπως και για τις παγιέτες που το έκαναν να λάμπει. Στο μπούστο το χρώμα του φορέματος ήταν ασημένιο, μία λεπτομέρεια που ταίριαζε άψογα με τις ασημένιες μεταλλιζέ γόβες και τα ασημένια statement σκουλαρίκια που επέλεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να ολοκληρώσει το look της.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία συλλογή από λαμπερές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη βραδιά ενώ έγραψε λόγια γεμάτα ενθουσιασμό για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στην παιχνιδιάρικη και δημιουργική αυτή συνεργασία της H&M με τον οίκο Rabanne.

Άννα Κοτσαρελη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Tamara Kalinic
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η δημοσίευση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ