Follow us

Οι Mary Jane μπαλαρίνες από την Stradivarius που είναι ιδανικές για να φορέσεις πρωί και βράδυ

Οι μπαλαρίνες που θα ερωτευτείς και δεν θα ξέρεις ποιες να διαλέξεις

Οι Mary Jane μπαλαρίνες από την Stradivarius που είναι ιδανικές για να φορέσεις πρωί και βράδυ Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε όλες τις περιστάσεις όπως και να μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά διαφορετικά outfit με διαφορετικά styling combos. Πέρα από τα ρούχα που απαρτίζουν τη συλλογή μας, τα παπούτσια τα οποία επιλέγουμε για να ολοκληρώσουμε οποιοδήποτε σύνολο μας παίζουν σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα που θέλουμε να αποδώσουμε στην εμφάνιση μας.

Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το look μας όπως και να του δώσει άλλο ύφος και στιλ, ακόμη και εάν επιλέγουμε να φοράμε ακριβώς τα ίδια κομμάτια. Οι επικρατούσες τάσεις της μόδας έχουν φέρει τα ballet flats για ακόμη μια σεζόν στο προσκήνιο δίνοντας μας πολλές επιλογές μέσω μιας μεγάλης γκάμας διαφορετικών εκδοχών τους. Τα ballet flats ή αλλιώς μπαλαρίνες, δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό ύφος από οποιοδήποτε άλλο flat ζευγάρι επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε το σύνολο μας χαρίζοντας μας έναν ρομαντικό χαρακτήρα και μια stylish πινελιά.

Η ποικιλία που βρίσκουμε στα αγαπημένα μας fashion brands είναι κατάλληλη για να ικανοποιήσει κάθε στιλ όπως και περίσταση. Τα Mary Jane σχέδια με τη χαρακτηριστική μπαρέτα τους είναι επίσης μια εκδοχή των ballet flats που πρόκειται να μας απασχολήσουν τη φετινή σεζόν όπως και να αναβαθμίσουν κάθε μας σύνολο. Στη νέα συλλογή της Stradivarius ανακαλύψαμε τρία ζευγάρια Mary Jane μπαλαρίνες με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις looks για κάθε πιθανή περίσταση, πρωινή όπως και βραδινή.

Διαβάστε Επίσης

Τα ζευγάρια μπαλαρίνες είναι σε τρία διαφορετικά χρώματα όπως και υφάσματα, denim, velvet και μεταλιζέ χρυσό για περισσότερο bold και τολμηρές εμφανίσεις. Μπορείς να φορέσεις τις denim όπως και τις μαύρες velvet μπαλαρίνες στις day to night εμφανίσεις σου και να επιλέξεις τις χρυσές για να αντικαταστήσεις τα ψηλοτάκουνα σε μια βραδινή σου έξοδο.

Οι μπαλαρίνες από τη Stradivarius

Flat denim μπαλαρίνες, Stradivarius

Flat βελούδινες μπαλαρίνες, Stradivarius

Χρυσαφί flat μπαλαρίνες, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ