Follow us

3 βραδινά τσαντάκια από τη Zara που θα σε κάνουν να θέλεις να πας σε party

Τα βραδινά τσαντάκια από τη Zara που θα σε εμπνεύσουν για τις βραδινές εμφανίσεις σου

3 βραδινά τσαντάκια από τη Zara που θα σε κάνουν να θέλεις να πας σε party Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει μια τσάντα η οποία εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της για την υποστηρίζει σε όλες της περιστάσεις της καθημερινότητας της. Αναμφίβολα και αυτές οι τσάντες είναι κομμάτια τα οποία έχουμε επιλέξει και ταιριάζουν στο στιλ και την γκαρνταρόμπα μας, όμως τα βραδινά, λίγο πιο special, τσαντάκια, ίσως, έχουν μια πιο ιδιαίτερη θέση στην καρδιά και την γκαρνταρόμπα μας.

Τα βραδινά τσαντάκια, ειδικότερα εάν είναι statement, μπορούν να συνδυαστούν με πολλά styling combos χαρίζοντας μας μια glam πινελιά όπως και προσθέτοντας στην εμφάνιση μας στιλιστικούς πόντους. Ένα statement βραδινό τσαντάκι μπορεί να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο εάν επιλέξουμε να το συνδυάσουμε με ένα χρωματικά ουδέτερο ή γήινο look καθώς το αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ είναι αυτό το οποίο θα ξεχωρίζει. Στις περισσότερες από εμάς αρέσουν οι τσάντες και αν μπορούσαμε θα είχαμε μια ολόκληρη ντουλάπα μόνο με αυτές, και γι’ αυτήν μας την ανάγκη μπορούν να μας εξυπηρετήσουν affordable και απόλυτα ξεχωριστά βραδινά τσαντάκια που μπορούμε να βρούμε στα αγαπημένα μας fashion brands.

Στη Zara ανακαλύψαμε τρία ξεχωριστά βραδινά τσαντάκια που θα σου "ανοίξουν την όρεξη” για ξεχωριστές βραδινές εμφανίσεις με μια glam πινελιά. Συγκεκριμένα τα τσαντάκια που ξεχωρίσαμε μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο τόσο λόγω των χρωμάτων τους όσο και των διαφορετικών τους λεπτομερειών. Το πρώτο βραδινό τσαντάκι είναι χιαστί και ξεχωρίζει για τις μαύρες χάντρες του, το δεύτερο είναι λευκό κεντημένο κομψά με πέρλες ενώ το τρίτο είναι επίσης μαύρο και έχει τρουκ λεπτομέρειες. Λόγω των ουδέτερη χρωμάτων τους και τα τρία βραδινά τσαντάκια από τη Zara μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε βραδινό σύνολο σε εμπνέει όπως και με κάθε χρώμα.

Extra tip: Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους στο υπόλοιπο look σου για να πετύχεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Τα βραδινά τσαντάκια από τη Zara

Τσάντα χιαστί με χάντρες, Zara

Τσάντα ώμου με πέρλες, Zara

Τσάντα ώμου με τρουκ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ