Follow us

Το διαχρονικό μαύρο τσαντάκι από την H&M που ταιριάζει με όλα τα φθινοπωρινά looks - κοστίζει λιγότερο από 30€

Το chic τσαντάκι που μπορείς να φοράς στις καθημερινές αλλά και στις βραδινές εμφανίσεις σου

Το διαχρονικό μαύρο τσαντάκι από την H&M που ταιριάζει με όλα τα φθινοπωρινά looks - κοστίζει λιγότερο από 30€ Splash News / Ideal Images

Τα staples της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας είναι εκείνα που μας υποστηρίζουν στη μεταβατική αυτή περίοδο που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Εκτός από τα ρούχα λοιπόν, τα οποία αλλάζουμε για τη νέα σεζόν που διανύουμε και τα αξεσουάρ τα οποία επιλέγουμε αυτή την εποχή είναι περισσότερο φθινοπωρινά. Κυρίαρχο αξεσουάρ στις εμφανίσεις μας είναι αναμφίβολα η τσάντα η οποία επιλέγουμε να κρατήσουμε. Η τσάντα που διαλέγουμε παίζει έναν πολύ βασικό ρόλο στο πόσο πετυχημένο ή μη θα είναι το outfit μας.

Η ευχέρεια που μας προσφέρει μία time capsule wardrobe που απαρτίζεται από minimal και διαχρονικά κομμάτια, είναι το ότι τα περισσότερα fashion items συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Το ίδιο ισχύει και για τις τσάντες τις οποίες έχουμε στη συλλογή μας. Αυτό μας εξυπηρετεί τόσο στο ότι μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε διαφορετικούς συνδυασμούς με ποιότητα, όπως και στο ότι εξίσου εύκολα μπορούμε να αναβαθμίσουμε το σύνολο μας με ένα μόνο αξεσουάρ.

Και ενώ μπορεί κάποιες φορές να κάνουμε τις αγορές μας έχοντας στο μυαλό μας σε ποια περίσταση θα μας εξυπηρετήσουν περισσότερο, ευτυχώς είναι αρκετά τα items τα οποία μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί έως και το βράδυ.

Στη φθινοπωρινή συλλογή της H&M ανακαλύψαμε το τσαντάκι το οποίο ταιριάζει με κάθε φθινοπωρινό σου look ενώ μπορείς να το κρατάς από το πρωί έως και το βράδυ. Η χιαστί τσάντα από την H&M είναι μαύρου χρώματος με μεταλλική αλυσίδα για τον ώμο και καπάκι με μεταλλικό κούμπωμα.

Το τσαντάκι από την H&M

Το διαχρονικό μαύρο τσαντάκι από την H&M που ταιριάζει με όλα τα φθινοπωρινά looks - κοστίζει λιγότερο από 30€
Χιαστί τσάντα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ