Follow us

Η statement φούστα που επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη σε βραδινή της έξοδο

Ο κομψός τρόπος που επέλεξε να φορέσει μία statement φούστα η Μαρία Ηλιάκη

Η statement φούστα που επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη σε βραδινή της έξοδο NDP

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ξεχωριστά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας, τα οποία μπορούμε να φορέσουμε σε ξεχωριστές περιστάσεις. Ένα από τα key items με τα οποία μπορούμε να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας για αυτές τις ιδιαίτερες περιστάσεις και να τα εμπιστευόμαστε στο ότι πάντα θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες, είναι οι statement φούστες. Οι φούστες γενικότερα μπορούν να χαρίσουν στιλιστικούς πόντους, όπως και θηλυκότητα στο σύνολο μας, όποια και εάν είναι η συνθήκη που θα επιλέξουμε να τις φορέσουμε.

Οι statement φούστες συγκεκριμένα μπορούν να μας προσφέρουν μία πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση ενώ ανάλογα με το είδος, τη γραμμή όπως και τις αποχρώσεις της φούστας, επιλέγουμε το αν θα δημιουργήσουμε με αυτή πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις. Και ενώ μπορεί η πρώτη μας σκέψη να είναι ότι μία statement φούστα μπορεί να μας δεσμεύσει στιλιστικά, η αλήθεια είναι ότι με το κατάλληλο styling, με ένα ξεχωριστό item μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορα όπως και διαφορετικά σύνολα αρκεί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό look.

Μία εντυπωσιακή statement φούστα επέλεξε να φορέσει η Μαρία Ηλιάκη σε event που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες, και τη συνδύασε με έναν πολύ κομψό και stylish τρόπο. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε μία maxi φούστα με πιέτες η οποία ξεχώριζε για την ασημένια μεταλιζέ απόχρωση της και το έντονο floral print της. Την statement φούστα της συνδύασε με ένα ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο με cut out στα μανίκια και μαύρες pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της

Η statement φούστα που επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη σε βραδινή της έξοδο

Άλλες ιδέες για να συνδυάσεις μία statement φούστα




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ