Follow us

Oh My 20s! | Η Tezenis γιόρτασε τα 20 χρόνια της μ' ένα beach party στην Ίμπιζα

Η ατμοσφαίρα της εκδήλωσης θύμιζε καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
Oh My 20s! | Η Tezenis γιόρτασε τα 20 χρόνια της σε ένα beach party στην Ibiza Courtesy of Tezenis

H Tezenis, το Calzedonia group brand με τη cool, πρωτοποριακή ψυχή, ιδρύθηκε το 2003 και φέτος έγινε 20.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ίμπιζα, της οποίας οι παραλίες, τα πεντακάθαρα νερά, η αγορά, τα πάρτυ και η διεθνής ατμόσφαιρα την κατέστησαν ιδανική τοποθεσία για να διατηρηθεί ζωντανή η ενέργεια του καλοκαιριού. Την prive βραδινή εκδήλωση στις 3 Οκτωβρίου, φιλοξένησε ένα από τα πιο διάσημα κλαμπ: το Destino Pacha.

Το σλόγκαν της βραδιάς ήταν το "Music for the Body"

Όταν έπεσε η νύχτα στην Ίμπιζα, ένα light show φώτισε την κεντρική σκηνή του club, σηματοδοτώντας για τους παρευρισκόμενους την πραγματική έναρξη του show, μία αφήγηση φτιαγμένη από μουσική, χορογραφία και μόδα: την ιστορία της Tezenis. Τα εμβληματικά ρούχα, οι fashion show collections, κεφάλαια μιας ιστορίας με παράδοση και attitude.

Oh My 20s! | Η Tezenis γιόρτασε τα 20 χρόνια της μ' ένα beach party στην Ίμπιζα


Το ένα μετά το άλλο, τα νέα εμβληματικά ρούχα Tezenis ανέβηκαν στη σκηνή, μέσα σε μία παριζιάνικη ατμόσφαιρα και νέους αστικούς ήχους, υπογραμμίζοντας την ικανότητα τoυ brand να ερμηνεύει τις τάσεις, δημιουργώντας συλλογές με ευέλικτη, νεανική και pop χροιά.
Tezeniw
Tezenis

Με τη μουσική νέων αναδυόμενων καλλιτεχνών, την οποία το brand συνεχίζει να υποστηρίζει την μουσική ως ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και παγκόσμιας γλώσσας. Πολυάριθμα εθνικά και διεθνή ονόματα της μουσικής και της μόδας παρευρέθηκαν στη βραδιά. Μεταξύ αυτών ήταν η Kianna, η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια της ποπ.

Kianna
Kianna

Το πάρτι, με το οποίο γιορτάστηκε ένα σημαντικό ορόσημο, έγινε έτσι μια ευκαιρία για τo brand να γιορτάσει μαζί με όλους εκείνους που συμμετείχαν στην ιστορία της, να θυμηθεί την πρόοδο που σημείωσε χάρη στους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της και το ταξίδι που θα ακολουθήσει, το οποίο χαρακτηρίζεται πάντα από τη μουσική.

Tezenis
Άννα Μαρία Tezenis
Άννα Μαρία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ