Follow us

Τα κομψά blazers που μπορούμε να φορέσουμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Τα blazer που μπορείς να φορέσεις τώρα αλλά και τον χειμώνα για άνεση και στιλ

Τα κομψά blazer που μπορούμε να φορέσουμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα Splash News/ Ideal Images

Είναι φυσικό και αναμενόμενο, τα items τα οποία επιλέγουμε στην αρχή μίας νέας σεζόν, να τα αγοράζουμε με σκοπό να μπορούμε να τα φορέσουμε και την επερχόμενη σεζόν. Όπως αρκετά από τα φορέματα, τα tops, τις παντελόνες κ.α που αγοράζουμε κατά τους ανοιξιάτικους μήνες, μπορούμε με ευκολία να τα φορέσουμε και τους καλοκαιρινούς, έτσι και τα περισσότερα από τα fashion items στα οποία επενδύουμε το φθινόπωρο, μπορούν να μας εξυπηρετήσουν και τον χειμώνα. Πέρα από τα παντελόνια τα οποία μπορούμε να φορέσουμε τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας, αρκετά είναι και τα jackets, cardigans όπως και πανωφόρια που μας δίνεται η δυνατότητα να τα φορέσουμε και στις δύο εποχές. Χαρακτηριστικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας που λειτουργεί ως "πασπαρτού” σε πολλές από τις φθινοπωρινές όπως και χειμερινές εμφανίσεις μας είναι αδιαμφισβήτητα το κομψό και αγαπημένο blazer.

Τα blazers έχουν την στιλιστική δυνατότητα να εντάσσονται με αρμονία και να χαρίζουν στιλ σε κάθε εμφάνιση μας, τόσο casual όσο και formal ενώ είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν το σύνολο μας σε κάθε πιθανή περίσταση. Τα κλασικά και διαχρονικά σακάκια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μπορεί να μας φαίνεται ανά φάσεις πως ποτέ δεν είναι αρκετά, και αυτό λόγω της πολυχρηστικότητας τους όπως και της στιλιστικής άνεσης και φινέτσας που προσφέρουν όπως και λόγω της ποικιλίας από διαφορετικά μεταξύ τους σακάκια με τα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα styling combos.

Σχεδόν όλα τα blazer μπορούν να φορεθούν κατά τη φθινοπωρινή όπως και τη χειμερινή περίοδο χωρίς να είναι "στιλιστικό ατόπημα”. Ιδανικότερα όμως και για τις δύο εποχές, και εφόσον η θερμοκρασία το επιτρέπει, είναι εκείνα τα οποία είναι κατασκευασμένα από περισσότερο "βαριά” υφάσματα. Tweed, δέρμα ή δερματίνη, μαλλί και suede, είναι κάποιες από τις επιλογές μας για ένα blazer που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες και των δύο εποχών.

Τους μήνες του φθινοπώρου μπορούμε να επιλέξουμε να συνδυάσουμε ένα από τα σακάκια με ένα κοντομάνικο ή αμάνικο top ή πουκάμισο ενώ όσο η θερμοκρασία υποχωρεί τα "λεπτά” υφάσματα μπορούν να δώσουν τη θέση τους σε λεπτά πουλόβερ ή ζιβάγκο όπως και να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση μας με ένα κασκόλ.

Παρακάτω θα βρεις τα blazer τα οποία μπορείς να φορέσεις φθινόπωρο και χειμώνα

Σακάκι με ανάγλυφη υφή, H&M

Σακάκι με suede εφέ, Stradivarius

Μπλέιζερ βελούδο, Mango

Σταυρωτό blazer με δομή υφάσματος, Zara

Μπλέιζερ oversize, Bershka

Σακάκι από συνθετικό δέρμα , Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ