Follow us

Η Γαία Μερκούρη φόρεσε το πιο cool jacket για αυτή την εποχή

Το jacket που θα δώσει έναν αέρα coolness στην εμφάνιση σου.

Γαία Μερκούρη Instagram

Ανεξάρτητα από τα κυρίαρχα fashion trends, υπάρχουν κλασικά και διαχρονικά items που αντιπροσωπεύουν την κάθε εποχή. Και ενώ η κάθε γυναίκα έχει το δικό της, μοναδικό στιλ, έχοντας όλες αυτές τις επιλογές στην γκαρνταρόμπα της διαλέγει ανάλογα και τα σύνολα με τα οποία θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις της.

Ένα από τα κλασικότερα items της φθινοπωρινής, όπως και της χειμερινής συλλογής μας είναι τα leather jackets. Πλέον τα leather jackets μπορούμε να τα βρούμε σε πληθώρα επιλογών για να επιλέξουμε ποιο αρμόζει περισσότερο στο στιλ μας όπως και ποιο συνδυάζεται ευκολότερα με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από τα κλασικότερα σχέδια δερμάτινου jacket είναι το biker jacket. Το εν λόγω κομμάτι το βλέπουμε, και το βρίσκουμε, συχνότερα σε μαύρο χρώμα ενώ και χρώματα όπως το καφέ και το γκρι είναι επίσης κλασικές και διαχρονικές εκδοχές του.

Ένα cool biker jacket επέλεξε να φορέσει σε πρόσφατη εμφάνιση της η Γαία Μερκούρη. Το biker jacket της Γαίας Μερκούρη μοιάζει να είναι vintage και αποτελείται από μαύρο, λευκό όπως και κόκκινο χρώμα. Το cool jacket της συνδύασε με μαύρο top και denim παντελόνι σε γκρι σκούρα απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Μπουφάν biker δερμάτινο, Mango

Μπουφάν με ειδική επεξεργασία, Η&Μ

Vintage δερμάτινο jacket μηχανής, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ