Follow us

Βρήκαμε στη Zara το ιδανικό τσαντάκι για τις βραδινές σου εξόδους -κοστίζει λιγότερο από 20€

Το τσαντάκι που θα αναβαθμίσει τις βραδινές εμφανίσεις σου και τα party looks σου

street style Splash News / Ideal Images

Κάθε ημέρα του χρόνου και για κάθε πιθανή περίσταση οι γυναίκες χρειαζόμαστε όπως και επιθυμούμε να έχουμε την κατάλληλη τσάντα η οποία θα μας εξυπηρετεί πρακτικά αλλά και θα προσθέτει στιλιστικούς πόντους στα looks μας. Οι περισσότερες από εμάς διαθέτουμε διάφορες τσάντες και διαφορετικά είδη τσαντών στην γκαρνταρόμπα μας έτσι ώστε να ολοκληρώνουμε το κάθε outfit μας κρατώντας, την κατάλληλη για την περίσταση, τσάντα.

Και ενώ μπορεί οι τσάντες που κρατάμε στην καθημερινότητα μας, να μας είναι απαραίτητες στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα τσαντάκια που αναβαθμίζουν τα σύνολα για τις βραδινές μας εξόδους, έχουν μια ξεχωριστή θέση στην ντουλάπα μας. Στις βραδινές μας εξόδους επιθυμούμε τα τσαντάκια που θα κρατάμε να προσδίδουν μια glam πινελιά στο outfit μας χαρίζοντας μας μια night out διάθεση και ένα elevated look.

Στη Zara ανακαλύψαμε το ιδανικό party - night out τσαντάκι για bold εμφανίσεις. Το τσαντάκι ωμού με μεταλλικές λεπτομέρειες από τη Zara μπορεί να μετατρέψει ένα απλό look σε βραδινό με ευκολία ενώ συνδυάζεται με τα περισσότερα χρώματα που εμπεριέχονται στην γκαρνταρόμπα μας, ουδέτερα, γήινα ή έντονα.

Styling tip: Προτίμησε να μη φορέσεις το statement τσαντάκι από τη Zara με έντονα ή πολύχρωμα patterns για να διατηρήσεις μια αρμονία στο σύνολο σου.

Το τσαντάκι από τη Zara

Βρήκαμε στη Zara το ιδανικό τσαντάκι για τις βραδινές σου εξόδους -κοστίζει λιγότερο από 20€
Τσάντα ώμου με γυαλιστερές λεπτομέρειες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ