Follow us

"Γίνε εσύ το πρότυπό σου" | Πώς κατάφερα να "ντύσω" τις καμπύλες μου με τα πιο κομψά outfits

Τα items από τη συλλογή του ελληνικού brand XXLOVE που θα φοράω ξανά και ξανά τους επόμενους μήνες.

XXLOVE - Κατερίνα Βασίλης Μαντάς

Λένε πως από την πρώτη στιγμή που ερχόμαστε στον κόσμο, ο καθένας από εμάς έχει τη δική του, απόλυτα μοναδική προσωπικότητα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, η δική μου κλίση στρέφεται προς τον κόσμο της μόδας. Διάβαζα περισσότερα περιοδικά μόδας από ότι οι φίλες μου, γνώριζα πληροφορίες για οίκους που ορίζουν τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν και σαφώς είχα ισχυρή γνώμη για το τι θέλω να φορέσω και τι όχι.

Όπως αγαπάω να λέω, το στιλ μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μας. Είναι η προέκτασή μας, ο τρόπος που επιλέγουμε να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας στον κόσμο. Το look που θα φορέσουμε στην καθημερινότητα, όποια κι αν είναι η περίσταση, θα μας συντροφεύσει για πολλές ώρες. Θα γίνει μέρος της ημέρας και κατ' επέκταση των αναμνήσεων μας. Έτσι, από μικρή κατάλαβα πως είναι σημαντικό να φοράω αποκλειστικά και μόνο ό,τι με κάνει να αισθάνομαι ο εαυτός μου, ό,τι με γεμίζει με αυτοπεποίθηση, ό,τι πιστεύω πως με εξελίσσει ως άνθρωπο και ως fashion lover.

Φυσικά, το ταξίδι προς την αναζήτηση του στιλ μας δεν είναι μία εύκολη διαδικασία και αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησα αρκετά γρήγορα. Αφορμή για την εν λόγω συνειδητοποίηση είναι πως στις συλλογές των περισσότερων brands δεν μπορούσα να βρω μία γυναίκα-μοντέλο με σιλουέτα που να μοιάζει με τη δική μου. Να έχει καμπύλες και να τις "ντύνει" με όμορφα ρούχα. Γυναίκες που ο κόσμος της μόδας της κατατάσσει στην κατηγορία του plus size.

Μετά την πρώτη απογοήτευση όμως, πήρα μία σημαντική απόφαση για τον εαυτό μου, τη στιλιστική μου εξέλιξη και εν γένει το mindset που επιθυμώ να έχω στη ζωή μου. Αποφάσισα πως θα γίνω το δικό μου πρότυπο. Θα προσπαθήσω και θα καταφέρω να ανακαλύψω τα brands που όντως ταιριάζουν με την αισθητική μου, σέβονται τις γυναίκες και τις στιλιστικές τους ανάγκες και μέσα από κάθε νέα συλλογή τους έχουν έναν και μόνο αποκλειστικό στόχο. Να κάνουν την καθεμία από εμάς να νιώσει η καλύτερη και πιο κομψή εκδοχή του εαυτού της.

Η ενασχόληση μου λοιπόν με τη μόδα ως fashion editor, ανακάλυψα ένα ελληνικό brand που με κέρδισε αμέσως, αρχικά με την ονομασία του. Ο λόγος για το brand XXLOVE, που με έκανε να αντιμετωπίσω με έναν πιο θετικό τρόπο το νούμερο που κάποτε με έκανε να αισθάνομαι περίεργα και συχνά άβολα. Το XXL που συχνά ακολουθεί τις plus size γυναίκες ως στίγμα απέκτησε το καλύτερο πρόσημο που θα μπορούσε. Εκείνο της αυτοαγάπης. Το brand XXLOVE έκανε εμένα, και ελπίζω να κάνει το ίδιο και σε εσένα, να συνειδητοποιήσω πως το μόνο XXtra που χρειάζομαι στη ζωή μου είναι η έξτρα αγάπη και πως το νούμερο των ρούχων που φοράω δεν με ορίζει ως γυναίκα. Δεν ορίζει τον τρόπο που ονειρεύομαι να ντύνομαι σε κάθε σημαντική και λιγότερο σημαντική στιγμή της ζωής μου.

Ακριβώς λοιπόν επειδή κάθε φορά που ανακαλύπτω κάτι τόσο αξιόλογο, επιθυμώ να το μοιράζομαι με γυναίκες που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις στο στιλ τους, αποφάσισα να σου παρουσιάσω τρία looks που φέρουν αποκλειστικά την υπογραφή του brand XXLOVE. Κάπου εδώ να τονίσω πως η καθημερινότητα που είναι αρκετά απαιτητική, συνεπώς χρειαζόταν να φορέσω διαφορετικά outfits και να ανταποκριθώ σε διαφορετικά dress codes. Ευτυχώς για εμένα, και φυσικά για όλες μας, με μερικά μόλις clicks στο ηλεκτρονικό κατάστημα της XXLOVE, κατάφερα να δημιουργήσω ακριβώς τα σύνολα που επιθυμούσα και τα οποία με έκαναν να αισθάνομαι αυτό που ακριβώς επιθυμούσα, δηλαδή το "πρότυπο" και η "fashionista" που επιθυμούσα.

Το 24ωρο μίας fashion editor

Η ημέρα μου ξεκίνησε από το γραφείο και τη λίστα με τις to-do υποχρεώσεις που έπρεπε να φέρω εις πέρας. Μία σειρά από meetings, μερικά calls με συνεργάτες, brain storming με την ομάδα για όλα όσα έρχονται και ονειρευόμαστε να φέρουμε εις πέρας, και φυσικά το αγαπημένο μου, κάποιες χιλιάδες λέξεις γραψίματος σε κείμενα μόδας.

"Γίνε εσύ το πρότυπό σου" | Πώς κατάφερα να "ντύσω" τις καμπύλες μου με τα πιο κομψά outfits

Όπως θα φαντάζεσαι, χρειάστηκε να φορέσω ένα σύνολο, που να με χαρακτηρίζει ως επαγγελματία, να ταιριάζει στην προσωπική μου αισθητική και να με κάνει να αισθάνομαι δυναμική και με αυτοπεποίθηση. Έχω μία ιδιαίτερη αγάπη στις διαχρονικές επιλογές, αλλά πάντα αγαπώ να έχω ένα twist. Έτσι, συνδύασε ένα λευκό bodysuit με λεπτομέρεια από δαντέλα στο στήθος με μία ψηλόμεση παντελόνα σε loose γραμμή. Και τα δύο κομμάτια ανήκουν στη νέα συλλογή της XXLOVE. Το λευκό bodytuit είναι ένα από τα basic κομμάτια που σίγουρα χρειάζεσαι στη συλλογή σου, αφού μπορείς να φορέσεις από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες, ενώ η μαύρη ψηλόμεση παντελόνα είναι ένα από τα πιο κολακευτικά bottoms για κάθε σιλουέτα.

XXLOVE - Κατερίνα
Estrella Bodysuit XXLOVE
Estrella Bodysuit XXLOVE

Θα το βρεις εδώ.

Labyrinth Pants XXLOVE
Labyrinth Pants XXLOVE

Θα το βρεις εδώ.

Θέλοντας να κάνω το office look μου πιο σύγχρονο και stylish, προτίμησα να το ολοκληρώσω με ένα σακάκι σε magenta απόχρωση από τη νέα συλλογή της XXLOVE, το οποίο αμέσως μου έφτιαξε τη διάθεση.

Extra Styling Tip: Ένα σακάκι όπως αυτό από την XXLOVE ταιριάζει άψογα και με φορέματα.

Η ημέρα συνεχίστηκε με κάτι πιο fun, που είναι ένας από τους λόγους που αγαπώ τόσο τη δουλειά μου. Πιο συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν έλαβα πρόκληση για ένα fashion event και φυσικά την αποδέχτηκα. Ωστόσο, αποφάσισα να αλλάξω το business look μου με ένα πιο casual chic. Κάπως έτσι, επέλεξα ένα maxi αέρινο φόρεμα από τη νέα συλλογή της XXLOVE για τη νέα σεζόν με ένα λουλουδάτο pattern. Η ζώνη του φορέματος τόνισε τη μέση μου, αναδεικνύοντας περισσότερο τη σιλουέτα μου. Λόγω της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε επέλεξα να το συνδυάσω με ένα δερμάτινο bomber jacket, που είναι ιδανικό για τη θερμοκρασία της εν λόγω εποχής.

XXLOVE - Κατερίνα

Extra Styling Tip: Ένα εμπριμέ φόρεμα είναι πάντα μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις εάν θέλεις να ντυθείς κομψά και προσεγμένα χωρίς να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με το styling. Το εν λόγω φόρεμα που επέλεξα από τη νέα συλλογή της XXLOVE ταιριάζει τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Στην προκειμένη περίπτωση, εγώ το συνδύασα με mules, εσύ μπορείς να το φορέσεις με sneakers, loafers, flat μπότες ή ακόμα και με γόβες ή μπότες με τακούνι για day to night εμφανίσεις.

XXLOVE - Κατερίνα
Temptation Dress XXLOVE
Temptation Dress XXLOVE

Θα το βρεις εδώ.

Serano Jacket XXLOVE
Serano Jacket XXLOVE

Θα το βρεις εδώ.

Εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως, πάντα στην καθημερινότητά μου προσπαθώ να κάνω πράγματα για εμένα. Μπορεί να πάω στον κινηματογράφο για να παρακολουθήσω την ταινία του αγαπημένου μου σκηνοθέτη, να χαλαρώσω στον καναπέ ή να βρεθώ με δικούς μου ανθρώπους. Αυτή η ημέρα όμως ολοκληρώθηκε με τα γενέθλια της καλύτερης μου φίλης. Κάνοντας scroll down στο ηλεκτρονικό κατάστημα της XXLOVE επέλεξα ένα μακρυμάνικο πλισέ φόρεμα στην πιο ιδίατερη απόχρωση του πράσινου. Αγκάλιαζε τις καμπύλες μου, τόνιζε τη μέση μου και με έκανε να νιώθω θηλυκότητα και κομψότητα.

XXLOVE - Κατερίνα

Extra Styling Tip: Μία στιλιστική συμβουλή που ακολουθώ πιστά, όσον αφορά στο formal ντύσιμο, είναι να ολοκληρώνω το look μου ένα διαχρονικό μαύρο σακάκι. Ταιριάζει με ό,τι αποφασίσω να φορέσω, είναι σοφιστικέ και αποπνέει φινέτσα.

​​
Kaleidoscope Dress XXLOVE
Kaleidoscope Dress XXLOVE

Θα το βρεις εδώ.

Fashionistas Notes

Μέσα από τη νέα της συλλογή, η XXLOVE προτρέπει κάθε γυναίκα να γίνει το δικό της πρότυπο. Να αγκαλιάσει τη θηλυκότητα και φυσικά τις καμπύλες της, υπενθυμίζοντας μας πως δεν υπάρχει "τέλεια” εικόνα. Καθεμία από εμάς είναι απόλυτα μοναδική με τον δικό της τρόπο. Ωστόσο, εκτός από την κομψότητα που αποπνέει η συλλογή, αξίζει να αναφέρουμε και την ποιότητα των υφασμάτων. Άλλωστε, ένας από τους fashion στόχους που έχουμε θέσει οι περισσότερες γυναίκες είναι να δημιουργήσουμε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα που θα φοράμε για χρόνια. Κάπως έτσι, η στοχοπροσήλωση στην υψηλή ποιότητα των υφασμάτων και τη μοναδικότητα των patterns καθιστούν την XXLOVE ένα ελληνικό brand που αξίζει σίγουρα τόσο την προσοχή σου όσο και μία θέση στη ντουλάπα σου.

Ακολούθησε την XXLOVE στα social media

Site: xxlove.gr

Facebook: @xxlove.gr

Instagram: @xxlove.gr

Youtube: @XXLOVE

Fashion Editor's Picks

Heavenly Pants XXLOVE

Grover Blazer XXLOVE

Passionate Shirt XXLOVE

Graceful Shirt XXLOVE

Freesia Shirt XXLOVE
 

Jocelyn Dress XXLOVE

Temptation Dress XXLOVE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ