Follow us

Φαίη Σκορδά | Φόρεσε το πιο άνετο και stylish denim παντελόνι

Το denim παντελόνι που πάντα στρεφόμαστε σε αυτό

Φαίη Σκορδά | Φόρεσε το denim παντελόνι που είναι πάντα επίκαιρο Instagram

Τα παντελόνια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φθινοπωρινή όπως και στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα τόσο επειδή μας προσφέρουν την άνεση που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας όσο και επειδή η πρακτικότητα τους στις everyday περιστάσεις είναι απαραίτητη. Αναμφίβολα η πρώτη go to επιλογή μας σε παντελόνια είναι τα αγαπημένα μας τζιν. Τα τζιν μπορούμε να τα φορέσουμε από τις πρωινές έως τις βραδινές ώρες και να τα συνδυάσουμε με κάθε κομμάτι της συλλογής μας.

Τα τζιν παντελόνια διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές για κάθε είδους περίσταση, σωματότυπο όπως και στιλ. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όπως skinny, mom fit, καμπάνα, carrot fit, boyfriend fit, ψηλόμεσο, χαμηλόμεσο όπως και wide leg. Το τελευταίο που αναφέραμε θα λέγαμε με σιγουριά, όσες το έχουμε δοκιμάσει, πως εντάσσεται στην κατηγορία των άνετων παντελονιών που μπορεί να μας εξυπηρετήσει χαρίζοντας μας ένα stylish look που ταυτόχρονα είναι πολύ άνετο.

Τα wide leg παντελόνια ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους ενώ ένα ψηλόμεσο παντελόνι του είδους πρόκειται να κολακεύσει ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα σου. Μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με στενά όσο και με φαρδιά tops, όπως και με πουκάμισα, cardigans, πουλόβερ αλλά και blazers.

Ένα άνετο και stylish wide leg παντελόνι επέλεξε η Φαίη Σκορδά σε πρόσφατη εμφάνιση της το οποίο συνδύασε με έναν κομψό τρόπο που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο wide leg denim παντελόνι με λεπτομέρειες με στρας σε ανοιχτόχρωμη μπλε απόχρωση από την BSB. Το τζιν παντελόνι της συνδύασε με λευκό πουκάμισο με μαύρες ρίγες και κόκκινο tweed jacket. Το look της ολοκλήρωσε με μπαλαρίνες σε μαύρο χρώμα.

Η εμφάνισή της Φαίης Σκορδά

Τζιν ψηλόμεσο, Sisley

Ψηλόμεσο τζιν wide leg TRF, Zara

Wide High Jeans, H&M

Erika wide leg τζιν, BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ