Follow us

Το day to night σύνολο της Δούκισσας Νομικού με ένα ζευγάρι loafers που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ

Το κομψό σύνολο της είναι ιδανικό για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Το day to night σύνολο της Δούκισσας Νομικού με ένα ζευγάρι loafers Instagram

Πολλές είναι οι φορές που επιθυμούμε το σύνολο που επιλέγουμε το πρωί να μπορεί να μας εξυπηρετήσει και τις βραδινές ώρες, αυτό όμως είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να έχουμε προνοήσει διαλέγοντας προσεγμένα το σύνολο μας. Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί και χρειαζόμαστε περισσότερα ρούχα για να είμαστε άνετες, το να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό day to night σύνολο είναι περισσότερο challenging καθώς δεν μπορούμε να φορέσουμε τα άνετα και εύκολα one pieces του καλοκαιριού.

Το φθινόπωρο, όπου τις περισσότερες ημέρες χρειαζόμαστε ένα πανωφόρι, καλούμαστε να επιλέξουμε ένα σύνολο για να μπορέσουμε να είμαστε άνετες στις υποχρεώσεις μας όπως και κομψές κατά την βραδινή μας έξοδο. Ένα κοστούμι είναι ιδανικό για αυτές τις περιπτώσεις καθώς πέρα από το ότι είναι ένα από τα κλασικότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, μπορεί να μας χαρίσει φινέτσα και στιλιστική ασφάλεια σε όλες τις περιστάσεις και τις ώρες της ημέρας. Με τι κομμάτια και αξεσουάρ θα επιλέξουμε να συνδυάσουμε το κοστούμι μας είναι εξίσου σημαντικό για τη day to night εμφάνιση που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Εάν επιλέξουμε να φορέσουμε το κοστούμι μας ένα T-shirt ή ένα πουκάμισο, τότε κάποια statement αξεσουάρ αναμφίβολα θα καταφέρουν να κάνουν το outfit μας περισσότερο βραδινό, εάν όμως επιλέξουμε ένα top που έχει βραδινό χαρακτήρα, όπως ένα lingerie top τότε θα ήταν αρμονικό να επιλέξουμε περισσότερο ήπια κομμάτια για να ολοκληρώσουν το look μας.

Έμπνευση για ένα day to night σύνολο μας έδωσε πρόσφατη εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού. Συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι το οποίο συνδύασε υπέροχα με ένα nude lingerie top. Το look της ολοκλήρωσε με έναν πολύ stylish τρόπο, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι loafers σε μαύρο χρώμα και χρυσές λεπτομέρειες.

Ένα κοστούμι συνδυασμένο με ένα ζευγάρι loafers είναι μία κομψή και πολύ κλασική επιλογή για να υιοθετήσεις για τις day to night εμφανίσεις σου. Ανάλογα με την περίσταση και το γούστο σου, ολοκλήρωσε το look σου με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Δες την εμφάνισή της Δούκισσας Νομικού

Μοκασίνι με αγκράφα, Zara

Chunky leather loafers, H&M

Circus by Sam Edellman, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ