Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Η chic φούστα της από τη Zara μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση

Η φινετσάτη φούστα της Κατερίνας Καινούργιου από τη Zara

Κατερίνα Καινούργιου | Η chic φούστα της από τη Zara μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση Instagram

Οι γυναίκες επιλέγουμε με πολλούς γνώμονες τα κομμάτια τα οποία θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας καθώς επιθυμούμε να καλύπτουν αρκετές ανάγκες της καθημερινότητας μας όπως και της στιλιστικής μας ταυτότητας. Τα ρούχα τα οποία επιλέγουμε για τη συλλογή μας θέλουμε πρώτα απ' όλα να ταιριάζουν στο στιλ και το γούστο μας, έπειτα να μπορούμε να τα συνδυάσουμε με άλλα κομμάτια της συλλογής μας και επίσης να μας εξυπηρετούν για αρκετές και διάφορες περιστάσεις. Ειδικά τα κομμάτια τα οποία μπορούν να ταιριάξουν σχεδόν με οτιδήποτε και να τα συνδυάσουμε, έχουν μία ειδική θέση στην ντουλάπα μας καθώς γνωρίζουμε πως θα μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση.

Κάτι το οποίο μπορεί να βάλει ένα ρούχο σε αυτή την special κατηγορία των αγαπημένων μας "πασπαρτού” είναι σίγουρα η γραμμή του η οποία εξυπηρετεί αυτό τον σκοπό εάν είναι κλασική και απλή όπως και μία διαχρονική απόχρωση η οποία μπορεί να είναι σε ουδέτερους ή γήινους τόνους. Μία φούστα σε λευκό χρώμα αναμφίβολα μπορεί να μας προσφέρει safe και κομψά σύνολα με ό,τι και εάν διαλέξουμε να τη συνδυάσουμε. Ειδικότερα εάν επιλέξουμε να δημιουργήσουμε styling combos με μία λευκή φούστα και κομμάτια σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις, ένα διαχρονικό και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο.

Μία πολύ φινετσάτη φούστα ιδανική για όλες τις περιστάσεις όπως και τις ώρες της ημέρας επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνιση της η Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει μία midi σατέν φούστα σε λευκό χρώμα από τη Zara την οποία συνδύασε με λευκό halter neck top δημιουργώντας ένα πολύ κομψό total white look.

Δες την εμφάνισή της


Η σατέν φούστα από τη Zara

Κατερίνα Καινούργιου | Η chic φούστα της από τη Zara μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση
Φούστα σατινέ με σκίσιμο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ