Follow us

Οι fashionistas του TikTok επέλεξαν τις αγαπημένες τους μπότες | Είναι Massimo Dutti και ταιριάζουν τέλεια με φορέματα

Οι μπότες που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

street style Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα στα must have κομμάτια που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη φθινοπωρινή και χειμερινή της γκαρνταρόμπα είναι και οι μπότες. Αυτό το τόσο πρακτικό στιλ παπουτσιών συνδυάζει πρακτικότητα και κομψότητα, αφού μας κάνει να νιώθουμε άνετα όσες ώρες βρισκόμαστε εκτός σπιτιού και αναβαθμίζει το στιλ μας. Όσο περισσότερο μειώνεται η θερμοκρασία τόσο περισσότερο ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε το ιδανικό ζευγάρι μπότες που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε Επίσης

Ευτυχώς για όλες μας, οι fashionistas του TikTok έχουν ήδη ανακαλύψει τις αγαπημένες τους μπότες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες ιππασίας σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του καφέ, οι οποίες ανήκουν στη νέα συλλογή της Massimo Dutti για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024.

Διαβάστε Επίσης

Αυτό το στιλ μπότας χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, ενώ συνδυάζεται εύκολα με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Οι περισσότερες fashion experts μάλιστα επιλέγουν να τις συνδυάσουν με φορέματα, mini, midi ή maxi, δημιουργώντας ένα πολύ cool και σύγχρονο αποτέλεσμα.

Δες εδώ το βίντεο

Get the Item

Μπότες ιππασίας Massimo Dutti
Μπότες ιππασίας Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ