Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προτείνει τον θηλυκό και διαφορετικό τρόπο για να φορέσεις ένα ανδρικό πουκάμισο

Η στιλιστική συμβουλή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

ilianapapageorgiou Instagram @ilianapapageorgiou

Ένας από τους λόγους για να αγαπήσει κανείς τον κόσμο της μόδας είναι πως όποια αισθητική κι αν αγαπά, όπως κι αν ονειρεύεται να ντύνεται, πάντα θα βρίσκει την απαραίτητη έμπνευση, αλλά και διαφορετικά styling tips που αξίζει να δοκιμάσει. Ένα από αυτά τα tips, ακολούθησε πρόσφατα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος, το μοντέλο παρουσιάζει την εκπομπή μόδας του Star "Shopping Star", προσφέροντας μας αρκετή έμπνευση τόσο με τις συμβουλές που αναφέρει στα επεισόδια όσο και με τα looks της. Σε μία πρόσγαση εμφάνισή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειξε τον πιο θηλυκό και κάπως διαφορετικό τρόπο για να φορέσεις ένα oversized πουκάμισο ή ακόμα και το πουκάμισο του συντρόφου σου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνδύασε ένα γαλάζιο πουκάμισο σε baby blue απόχρωση και oversized γραμμή με μία mini μαύρη φούστα. Το πουκάμισό της μάλιστα ήταν πιο μακρύ από τη φούστα, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης

Η στιλιστική συμβουλή που αξίζει σίγουρα να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι αρχικά να επισκέπτεσαι το section της ανδρικής μόδας στα καταστήματα. Εκεί, μπορείς να βρεις πουκάμισα, μπλούζες ή ακόμα και σακάκια που μπορούν να σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα. Το σημαντικό ωστόσο, όταν επιλέγεις κάποιο τέτοιο item είναι να θυμάσαι να το προσαρμόζεις στη σιλουέτα σου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για παράδειγμα, συνδύασε το πουκάμισό της με μία mini φούστα, δημιουργώντας έτσι ένα πιο σύγχρονο και κοριτσίστικο αποτέλεσμα.

Το φθινοπωρινό look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Get the Look

Βαμβακερό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή H&M

Μίνι φούστα με πιέτες Zara

Πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή με δέσιμο H&M

Μίνι φούστα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ