Follow us

Τα καλύτερα sporty casual looks για τις εκδρομές του Οκτωβρίου

Όλα όσα θα χρειαστεί να κλείσετε στη βαλίτσα σας εσύ και ο σύντροφός σου.

MissBloom TEAM
Τα καλύτερα sporty casual looks για τις εκδρομές του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος είναι μια μεταβατική περίοδος. Αυτό ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους: μετάβαση από το καλοκαιρινό στο φθινοπωρινό και εντέλει χειμερινό ντύσιμο, μετάβαση από τη χαλαρότητα των διακοπών στη ρουτίνα της πολυάσχολης καθημερινότητας, μετάβαση από την εξωστρέφεια των θερινών δραστηριοτήτων στην εσωστρέφεια που εμπνέει η μικρότερη σε διάρκεια μέρα και μας κρατά εντός σπιτιού. Ένας πολύ ευχάριστος τρόπος για να μπορέσουμε να εξισορροπήσουμε τις μεταπτώσεις στη διάθεση και να διαχειριστούμε τη μετάβαση και τις αλλαγές, είναι ασφαλώς οι σύντομες αποδράσεις και οι εκδρομές τα Σαββατοκύριακα που ειδικά τον Οκτώβριο γίνονται απόλαυση αφού ο καιρός είναι ιδανικός (ούτε πολύ ζεστός, ούτε πολύ κρύος) για εξωτερικές δραστηριότητες. Οι εξορμήσεις, βεβαίως, έχουν το δικό τους dress code και αν επιθυμείς να κλείσεις στη βαλίτσα σου τα πιο ενημερωμένα fashion items για sporty casual looks, ο shopping προορισμός σου θα πρέπει να είναι ένας: το Mediterranean Cosmos.

Εδώ θα βρεις καταστήματα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που φιλοξενούν όλες τις σύγχρονες τάσεις της μόδας για κάθε στιλ και περίσταση. Παράλληλα, βεβαίως, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου σε προϊόντα ομορφιάς, να απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου, αλλά και να ολοκληρώσεις την ημέρα σου παρακολουθώντας μια ταινία στα Village Cinemas.

Ειδικά για τις αγορές σου που αφορούν τις εκδρομές που σχεδιάζετε με τον σύντροφό σας για τον Οκτώβριο, εμείς ξεχωρίσαμε και προτείνουμε must - haves και ολοκληρωμένα looks -και για τους δυο σας.

Για τη γυναίκα

Τον πρώτο λόγο στο ντύσιμο που αφορά ταξίδια και δραστηριότητες στη φύση έχει η άνεση. Και τα sporty staples είναι αυτά που την εξυπηρετούν όσο κανένα άλλο στιλ! Παντελόνια φόρμας, hoodies και ζακέτες με φερμουάρ, αμάνικα τζάκετ και άνετα cargos, κολάν, sneakers, και ένα backpack που θα χωρέσει τα απαραίτητα για πεζοπορίες είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πάρεις μαζί σου στις εκδρομές του Οκτωβρίου.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ