Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σ' ένα πολύ κομψό look

Το κομψό look της Τόνιας Σωτηροπούλου που συνδύαζε δύο τάσεις της σεζόν.

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σ' ένα πολύ κομψό look Courtesy of Falconeri

Οι τάσεις που επικρατούν τη φετινή σεζόν έχουν στόχο να αναδείξουν την πιο κομψή και φινετσάτη πλευρά του στιλ μας. Η quiet luxury τάση είναι ξεκάθαρα στο προσκήνιο προτρέποντας μας να επιλέξουμε τα πιο κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως και να επενδύσουμε σε αυτά. Πέρα από τα κλασικά είδη των fashion items που αναζητάμε για να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας, η χρωματική παλέτα των items παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα της "ήσυχης πολυτέλειας” που θέλουμε να αποπνέει το σύνολο μας. Οι ουδέτερες και οι γήινες τάσεις πρωταγωνιστούν στα outfits μας χαρίζοντας μας με ευκολία ένα elegant και διαχρονικό αποτέλεσμα.

Τα κοστούμια είναι από τα πιο κλασικά staples μιας γυναικείας συλλογής και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστούν σε μια από τις πιο διαχρονικές εκδόσεις τους, σε αυτή που έχει pinstripe pattern. Το κλασικό κοστούμι με τις λεπτές κάθετες ρίγες είναι αναμφίβολα η version που έχει ήδη δείξει ότι θα επικρατήσει για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 με αρκετές fashionistas να το επιλέγουν στις εμφανίσεις τους.

Πέρα όμως από τα κλασικά κοστούμια, η quiet luxury τάση προτείνει και συγκεκριμένες αποχρώσεις έτσι ώστε να πετύχουμε να είμαστε επίκαιρες και in fashion. Μια από αυτές τις αποχρώσεις, ανάμεσα σε άλλες, είναι η camel απόχρωση η οποία εκφράζει απόλυτα το vibe του trend ενώ ταυτόχρονα δημιουργήθηκε ένα trend on trend, το latte trend, το οποίο θέλει τους camel και τους nude τόνους να είναι η go to επιλογή μας για αυτή τη σεζόν.

Το ιταλικό και φινετσάτο brand Falconeri, την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε τη νέα του συλλογή την οποία διακατείχε το πνεύμα της ιταλικής φινέτσας με πρωταγωνιστή το κασμίρ το οποίο είναι το χαρακτηριστικό του brand.

Για την παρουσίαση της νέας collection του brand Falconeri, η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε στο Μιλάνο όπου και συνδύασε δύο από τις επικρατούσες τάσεις της σεζόν. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι με pinstripe pattern το οποίο συνδύασε με μπεζ πουκάμισο και μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη σε camel απόχρωση, του brand Falconeri. Το φινετσάτο σύνολο της ολοκλήρωσε με λευκά mules με χαμηλό τακούνι και λευκό τσαντάκι ώμου.

Δες την εμφάνισή της

Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν σ' ένα πολύ κομψό look
Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου
Μπλούζα με Στρογγυλή Λαιμόκοψη από Ultrafine Cashmere, Falconeri
Μπλούζα με Στρογγυλή Λαιμόκοψη από Ultrafine Cashmere, Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ