Follow us

5 φούστες που θα φοράς non stop φέτος τον χειμώνα

Τα 5 είδη φούστας που δεν πρέπει να λείπουν από τη χειμερινή σου συλλογή

5 φούστες που θα φοράς non stop φέτος τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Αν κάποιος μας ρωτήσει ποια είναι τα κύρια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας κατά τους χειμερινούς μήνες σίγουρα θα σκεφτούμε πολλά και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, σίγουρα όμως οι φούστες δεν θα είναι από τα πρώτα τα οποία θα αναφέρουμε ή θα μας έρθουν στο μυαλό. Ενώ κατά τους ανοιξιάτικους όπως και τους καλοκαιρινούς μήνες οι φούστες θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας, τους φθινοπωρινούς και και τους χειμερινούς μήνες του χρόνου, τα παντελόνια είναι αυτά που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Μπορεί να μην μας είναι τόσο εύκολο να απαριθμήσουμε τα είδη φούστας τα οποία είναι απολύτως κατάλληλα για τον χειμώνα, όμως εάν τα βάλουμε κάτω, είναι αρκετά για να μας πείσουν να εντάξουμε το θηλυκό αυτό κομμάτι και στις χειμερινές μας εμφανίσεις.

Κάτι το οποίο παίζει κυρίαρχο ρόλο στην επιλογή φούστας που ταιριάζει σε εμάς αλλά και την εποχή, είναι το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένη, και αυτό είναι που θα δώσει και το κυρίαρχο ύφος του κομματιού. Για τον χειμώνα οι επιλογές μας είναι αρκετές και διαφορετικές μεταξύ τους, καθιστώντας τες ιδανικές τόσο για κάθε είδους styling combo ανάλογα με το στιλ της εκάστοτε γυναίκας, όπως και κατάλληλες για κάθε περίσταση που θέλουμε να την εντάξουμε στο σύνολο μας.

Μία απόλυτα ζεστή και stylish επιλογή για τις κρύες ημέρες του χειμώνα είναι μία κοτλέ φούστα η οποία συνδυάζεται υπέροχα με ανάλογα εξίσου "σήμα κατατεθέν” χειμερινά κομμάτια όπως ζιβάγκο, κασκόλ όπως και μπότες. Το denim ύφασμα είναι μία εξίσου καλή επιλογή για χειμερινές εμφανίσεις αρκεί να επιλέξουμε μία απόχρωση η οποία θα ταιριάζει στη χρωματική παλέτα της σεζόν όπως μαύρο, γκρι ή σκούρο μπλε. Για ένα bold και επίκαιρο αποτέλεσμα μπορείς να επενδύσεις σε μία δερμάτινη φούστα ή μία φούστα με όψη δέρματος, καθώς η τάση του δέρματος πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν τόσο σε φούστες και φορέματα όσο και σε παντελόνια, καμπαρντίνες αλλά και σακάκια. Μία ακόμη stylish και επίκαιρη φούστα που μπορείς να διαλέξεις είναι μία κατασκευασμένη από tweed ύφασμα το οποίο έχει επανέλθει δυναμικά στις γκαρνταρόμπες των fashion it girls και όχι μόνο των Γαλλίδων, ενώ φυσικά μπορείς πάντα να επιλέξεις μία διαχρονική πλεκτή φούστα η οποία μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και να σου προσφέρει άνεση και ένα elevated look.

Παρακάτω οι 5 φούστες που χρειάζεσαι στη χειμερινή συλλογή σου

Φούστα σε γραμμή Α, H&M

Κοτλέ φούστα με κουμπιά, Mango

Τζιν μίντι φούστα cargo, Marks & Spencer

Ίσια πλεκτή φούστα, Zara

Φούστα από δέρμα νάπα με ζώνη, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ