Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Πώς αναβάθμισε το κοστούμι της για μία βραδινή έξοδο

Το styling combo που επέλεξε να υιοθετήσει η Αθηνά Οικονομάκου στην βραδινή της έξοδο

Αθηνά Οικονομάκου | Πώς αναβάθμισε το κοστούμι της για μία βραδινή έξοδο Instagram

Λίγα είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία μπορούν να μας βγάλουν στιλιστικά ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση και να μας χαρίζουν ένα κομψό και ταυτόχρονα επίκαιρο σύνολο. Τα κοστούμια της συλλογής μας είναι ένα από τα co-ords που μπορούμε να τα εμπιστευτούμε σε κάθε μας εμφάνιση ενώ ανάλογα με την περίσταση και το στιλ μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look που θα μας εκφράζει.

Για να δημιουργήσουμε ένα βραδινό look με ένα κοστούμι έχουμε αρκετές επιλογές. Τα αξεσουάρ τα παπούτσια όπως και το top το οποίο θα επιλέξουμε παίζουν καθοριστικό ρόλο στο ύφος που θέλουμε να αποπνέει το σύνολο μας όπως και να ταιριάζει σε εμάς και στην περίσταση. Για ένα άνετο look μπορείς να φορέσεις με το κοστούμι σου ένα top και ίσια παπούτσια όπως loafers ή mules ενώ για ένα περισσότερο fancy night out look μπορείς να επιλέξεις ένα crop top, tank top ή bralette για να φορέσεις με το κοστούμι σου και να ολοκληρώσεις το look σου με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Οι επιλογές σε ψηλοτάκουνα παπούτσια για να συνδυάσουμε με ένα κοστούμι αυτή την εποχή είναι αναμφίβολα οι αγαπημένες και κλασικές γόβες ενώ όσο ο καιρός ακόμη το επιτρέπει, και ανάλογα με το στιλ που θέλουμε να αποδώσουμε στο outfit μας, μπορούμε να φορέσουμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Για την ιδέα αυτή μας έδωσε έμπνευση πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στην οποία επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε σκούρα καφέ απόχρωση και να το συνδυάσει με ψηλοτάκουνα πέδιλα με floral pattern. Η Αθηνά Οικονομάκου δημιούργησε ένα κομψό και stylish σύνολο για να δώσει το παρών σε event που είχε επίκεντρο το αντρικό στιλ με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Tusk στο Κολωνάκι, ενός χώρου που διαμορφώθηκε ειδικά για τους λάτρεις της μόδας και του smart casual dressing.

Δες την εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου | Πώς αναβάθμισε το κοστούμι της για μία βραδινή έξοδο

Η νέα boutique άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχθηκε ανθρώπους τους εκλεκτούς καλεσμένους για ένα fashion Athenian party. Στο opening του Tusk Athens παρευρέθηκαν οι Κωστής Μαραβέγιας, Κωνσταντίνος Δέδες, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Έβελυν Καζαντζόγλου, καθώς και ο εκδότης Βασίλης Καρύδης, τα celebrities μοντέλα Ηρακλής Τσουζίνοφ, Μαίρη Βυτινάρος, Ιάσονας Λάιος, Emmanuel Elozieuwa και Πλάτων Παπαγιαννόπουλος. Δεν έλειψαν σημαντικοί επιχειρηματίες του κόσμου της μόδας και της τέχνης όπως η Δάφνη Ζουμπουλάκη, ο Γιώργος Παπαλέξης, ο Κωνσταντίνος Λεμονής και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Προσωπικότητες της ελληνικής showbiz όπως οι Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ελένη Βαΐτσου, Τόνια Σωτηροπούλου, Gab Νικολαΐδης, Χαρά Παππά, Leon οf Athens ανακάλυψαν τη συλλογή του Tusk.

Βραδινά looks που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα κοστούμι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ