Follow us

Πώς συνδυάζουν οι fashionistas τα τζιν τους αυτή την εποχή

10 απλοί και stylish τρόποι που συνδυάζουν τα τζιν τους αυτή την εποχή οι fashionistas

Πώς συνδυάζουν οι fashionistas τα τζιν τους αυτή την εποχή Splash News / Ideal Images

Όσο η θερμοκρασία υποχωρεί το αίσθημα του να φορέσουμε τα φθινοπωρινά και χειμερινά essentials της γκαρνταρόμπας μας είναι πιο έντονο. Οι καμπαρντίνες, τα blazers όπως και τα αγαπημένα μας τζιν είναι αυτά που παίζουν πρωταρχικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Και ενώ τα τζιν παντελόνια της συλλογής μας είναι συνήθως η go to επιλογή μας για τις περισσότερες ημέρες και περιστάσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι το σύνολο μας δεν θα είναι ενδιαφέρον.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον look με ένα τζιν παντελόνι και τα φθινοπωρινά κομμάτια που έχουμε στην κατοχή μας μας εξυπηρετούν στο να πετύχουμε ένα απλό αλλά στιλιστικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Την έμπνευση για τις ημέρες που θέλουμε να φορέσουμε ένα denim παντελόνι με κομψό και stylish τρόπο, συνήθως την παίρνουμε από τις αγαπημένες μας fashionistas.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις 10 fashion inspo looks με ένα denim παντελόνι

Συνδύασε ένα denim παντελόνι με ένα cozy πουλόβερ και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι mules και μία τσάντα ώμου. Το συγκεκριμένο σύνολο μπορείς να φορέσεις με άνεση στις day to night εμφανίσεις σου.


Για ένα άνετο look επέλεξε ένα τζιν παντελόνι σε loose γραμμή και συνδύασε το με ένα πλεκτό crop top ή cropped cardigan και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα jacket.


Ένα κλασικό και κομψό styling combo είναι αναμφίβολα το να συνδυάσεις το τζιν παντελόνι σου με ένα λευκό πουκάμισο. Για ένα φινετσάτο και ταυτόχρονα μοντέρνο twist επίλεξε να φορέσεις ένα μαύρο T-shirt ως top έτσι ώστε το λευκό σου πουκάμισο να έχει τον ρόλο του πανωφοριού. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules ή loafers για ένα πιο άνετο αποτέλεσμα.


Για ένα casual chic look με το denim παντελόνι σου φόρεσε το με τα άνετα sneakers σου και επέλεξε μία μπλούζα casual αλλά όχι sport ύφους ως top. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με τσαντάκι ώμου και αξεσουάρ τα οποία θα προσθέσουν στιλιστικούς πόντους στο outfit σου.


Για να αναβαθμίσεις το κλασικό look με ένα denim παντελόνι και ένα blazer, προτίμησε ένα oversize blazer και εάν η περίσταση, όπως και το ίδιο το κομμάτι, στο επιτρέπει, φόρεσε το ως top. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή mules.


Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το denim on denim trend. Επέλεξε ένα denim co-ord και συνδύασε το με tank top σε ουδέτερους ή γήινους τόνους. Για μία color splash πινελιά κράτησε μία τσάντα σε έντονο χρώμα, το κόκκινο είναι μία από τις πιο επίκαιρες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις.


Δημιούργησε ένα quiet luxury look συνδυάζοντας ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι με beige ή camel αποχρώσεις στο top μέρος του look σου όπως και στα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα επιλέξεις.


Ένα cropped blazer ταιριάζει απόλυτα σε όλες τις περιστάσεις και για όλες τις ώρες της ημέρας με μία wide leg παντελόνα. Συνδύασε τη με ψηλοτάκουνα ή flat ανάλογα με τη διάθεση σου.


Ένα τζιν παντελόνι και ένα cardigan θα λέγαμε πως είναι ο απόλυτος φθινοπωρινός συνδυασμός, κι' όμως μπορεί να γίνει ακόμα περισσότερο και φθινοπωρινός και ενδιαφέρον εάν τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.


Όσον αφορά το denim on denim trend, είναι η ιδανική εποχή για να φορέσεις ένα denim πουκάμισο ή ένα denim jacket ως top πάνω από το denim παντελόνι σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ