Follow us

Η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας σε δημόσια εμφάνιση της με ένα stylish φόρεμα από την H&M

Μπορείς να βρεις το φόρεμα που επέλεξε η πριγκίπιισσα της Ισπανίας εδώ

Η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας σε δημόσια εμφάνιση της με ένα stylish φόρεμα από την H&M Splash News / Ideal Images

Όποια εποχή και εάν διανύουμε, το φόρεμα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας του οποίου το μήκος, το ύφασμα όπως και το χρώμα αλλάζει ανάλογα με την εκάστοτε σεζόν όπως και περίσταση. Τα φορέματα της συλλογής μας που προτιμάμε συχνότερα είναι εκείνα τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε διαφορετικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, ένα απλό minimal φόρεμα, φορώντας διαφορετικά παπούτσια και αξεσουάρ, του αλλάζουμε το στιλ και το ύφος, ενώ ένα statement φόρεμα μπορεί εξίσου να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις.

Ένα statement φόρεμα για μία σημαντική δημόσια εμφάνιση της, επέλεξε η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας στην 31η Musical Week, ενώ στο event έδωσε το παρών σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας. Για τη δημόσια αυτή εμφάνιση της, η πριγκίπισσα Leonor επέλεξε ένα μακρυμάνικο mini φόρεμα με σούρες σε μαύρο χρώμα το οποίο είχε floral μοτίβο λευκού χρώματος από την H&M. Το mini floral φόρεμα της από την H&M συνδύασε πολύ κομψά με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες pointy γόβες μαύρου χρώματος.

Δες την εμφάνισή της



Το φόρεμα της πριγκίπισσας Leonor είναι ιδανικό τόσο για πρωινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις παρόλο που είναι statement. Μπορείς να το φορέσεις τις πρωινές ώρες με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ενώ εάν επιθυμείς να το φορέσεις σε μία βραδινή σου έξοδο ή σε ένα event, όπως και η πριγκίπισσα, τότε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε μαύρο χρώμα είναι μία εξαιρετική και πολύ κομψή επιλογή.

Το φόρεμα από την H&M

Η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας σε δημόσια εμφάνιση της με ένα stylish φόρεμα από την H&M
Φόρεμα με σούρες, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ