Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Ο φθινοπωρινός τρόπος με τον οποίο συνδύασε μία mini φούστα από τη Massimo Dutti

Το σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή που είναι εύκολο να υιοθετήσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Ο φθινοπωρινός τρόπος με τον οποίο συνδύασε μία mini φούστα από τη Massimo Dutti Instagram@stam_tsimtsili

Οι φούστες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας όποια εποχή κι αν διανύουμε και ανεξάρτητα από τις επικρατούσες τάσεις. Οι θηλυκές και άνετες φούστες αναμφίβολα είναι από τις πρώτες μας επιλογές στο καλοκαιρινό ντύσιμο λόγω της άνεσης και της πρακτικότητας που μας προσφέρουν, πάραυτα, κάθε εποχή με ένα προσεγμένο styling combo και τη σωστή φούστα μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα θηλυκό και ανάλογο της εποχής σύνολο.

Για την εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα οι επιλογές στις φούστες αλλάζουν καθώς επιλέγουμε κυρίως μήκη τα οποία είναι maxi ή midi ενώ δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο χρώμα όπως και στο ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένη η φούστα μας. Υφάσματα τα οποία είναι πιο "βαριά” και οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι οι go to επιλογές μας για ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Σκουρόχρωμες αποχρώσεις είναι φυσικά αυτές που πάντα θα ταιριάζουν με τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή σεζόν ενώ υφάσματα όπως το τζιν, η δερματίνη και το δέρμα ή το κοτλέ είναι αυτά που μας υπόσχονται μια ενημερωμένη και επίκαιρη εμφάνιση. Έχοντας αυτά κατά νου μπορούμε να φορέσουμε με ευκολία και μια φούστα σε mini μήκος αρκεί το σύνολο μας να συμβαδίζει με αρμονικά με την εποχή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει με έναν μοντέρνο τρόπο μια mini δερμάτινη φούστα εμπνέοντας μας για ένα απόλυτα φθινοπωρινό look στις βραδινές εμφανίσεις μας. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μια mini δερμάτινη φούστα μαύρου χρώματος από τη Massimo Dutti την οποία συνδύασε με μαύρο μακρυμάνικο top και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της


Μια mini δερμάτινη φούστα μπορεί να φορεθεί με αρκετούς συνδυασμούς τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα στις πρωινές αλλά και στις βραδινές εμφανίσεις σου. Μπορείς να τη συνδυάσεις με καλσόν και ankle boots ή μπότες, με ένα cozy πουλόβερ σε loose γραμμή ή ένα στενό ζιβάγκο πουλόβερ, με ένα top και cardigan και τις αγαπημένες σου μπαλαρίνες. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί ανάλογα με τη διάθεση σου όπως και την περίσταση για την οποία επιθυμείς να τη φορέσεις.

3 leather mini φούστες για να διαλέξεις

Μίνι φούστα από δέρμα νάπα, Massimo Dutti

Φούστα μίνι κροκό όψη, Mango

Mini φούστα με εφέ δέρματος, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ