Follow us

Οι τάσεις της μόδας που θα ανανεώσουν τα city looks σου μέσα από την F/W 2023-24 συλλογή της Desigual

Η νέα συλλογή της Desigual πρόκειται να ενθουσιάσει κάθε fashionista.

MissBloom TEAM
Desigual Courtesy of Desigual

Κάθε νέα σεζόν που ξεκινά προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό σε κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τις τάσεις και επιθυμεί να ανανεώνει συχνά τη γκαρνταρόμπα της. Ο λόγος για να αισθανθεί αυτό το συναίσθημα είναι οι νέες συλλογές των brands που προσφέρουν ρούχα για κάθε περίσταση και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε την γκαρνταρόμπα που ονειρευόμαστε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νέα συλλογή της Desigual για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024.

Η Desigual καλωσορίζει τη νέα σεζόν με μία συλλογή που συνδυάζει την ηρεμία της στιγμής με την έντονη χαρά για ζωή και αποτελείται από ρούχα που κάθε σύγχρονη γυναίκα ονειρεύεται να έχει στη συλλογή της.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της συλλογές είναι οι ουδέτεροι τόνοι. Η χρωματική παλέτα ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στα ψηφιακά tie dye και patchwork animal prints, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα μοτίβα που έχουν αναφορές στη φύση και τα λουλούδια. Το μπλε, το μαύρο και οι διάφορες αποχρώσεις του πράσινου επίσης κυριαρχούν στα φορέματα, τα πανωφόρια και τα αξεσουάρ. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο συνδυασμός των floral και καρό μοτίβων σε maxi ή mini φορέματα, φούστες και μπλούζες.

Μέσα από τη νέα συλλογή της Desigual μπορείς να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, αφού θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ για κάθε περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο έως τις χαλαρές βόλτες στην πόλη ή τις βραδινές εξόδους σου. Τα μοντέρνα φινιρίσματα και τα νέα μοτίβα, τα ρούχα με εφέ δέρματος και τα εφαρμοστά φορέματα, το θηλυκό και δυναμικό στιλ, τα παντελόνια, τα κοστούμια και αξεσουάρ της συλλογής είναι οι τέλειες επιλογές για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις σε κάθε περίσταση, ενώ ταυτόχρονα ανανεώνεις το στιλ σου.

Extra Tip: Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ρούχα που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά τη μεταβατική εποχή. Πουκάμισα, τζιν παντελόνια και ανάλαφρα πουλόβερ αναλαμβάνουν να σε κάνουν να νιώσεις η fashionista που ονειρεύεσαι.

Βρες τη νέα συλλογή Desigual σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.bloobox.gr.

Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, 210 3408400

Editor's Picks

Faux Γούνα 'Tian Lacroix' Desigual

Παλτό 'Esmeralda' Desigual

Poncho 'Threadflor Milan' Desigual

Φόρεμα 'Shasta' Desigual

Backpack 'Mickey Rock Chester' Desigual

Μακρυμάνικο Πουκάμισο 'Paisaje Lacroix' Desigual

Μακρυμάνικο Πουκάμισο 'Verona' Desigual

Τσάντα Ώμου 'Lettering Cork' Desigual

Denim Παντελόνι 'Mickey Rock' Desigual

Faux Δερμάτινο Παντελόνι 'Bristol' Desigual

Πουλόβερ 'Ebro' Desigual

Πλεκτή Ζακέτα 'Alps Lacroix' Desigual

Φόρεμα 'Mickito' Desigual

Midi Φόρεμα 'Flock' Desigual

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ