Follow us

Elegant ή βαρετό; Τα looks των fashionistas που αποδεικνύουν ότι το γκρι είναι το νέο camel

Τα σύνολα που θα σε βάλουν σε σκέψεις

Elegant ή βαρετό; Τα looks των fashionistas που αποδεικνύουν ότι το γκρι είναι το νέο camel Splash News / Ideal Images

Έχοντας ως επικρατούσα τάση στα trends την ήσυχη πολυτέλεια, οι γραμμές που προτιμάμε είναι απλές και καθαρές και οι αποχρώσεις που προτείνονται για επίκαιρα και ενημερωμένα looks είναι οι γήινες και οι ουδέτερες. Μέχρι στιγμής είχαμε παρατηρήσει ότι τόσο στα σύνολα των up to date με τη μόδα celebrities, όπως και τα σύνολα των αγαπημένων μας fashion it girls μας "προτεινόταν” να εντάξουμε αυτές τις αποχρώσεις στις εμφανίσεις μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους camel και μπεζ τόνους. Οι μπεζ και οι camel αποχρώσεις έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα fashion item να φανεί πολυτελές όπως και να αναδείξει την ποιότητα κατασκευής του ενώ μπορεί να μας προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα είτε επιλέξουμε να φορέσουμε ένα μονοχρωματικό outfit είτε συνδυάσουμε το χρώμα με μαύρο, λευκό, χρυσό ή γκρι.

Μετά όμως από το latte trend το οποίο μας έβαλε να προτιμήσουμε τα camel και μπεζ κομμάτια της συλλογής μας που μπορεί να είχαμε παραμερίσει, άλλο ένα χρώμα που προτιμούν οι fashion insiders, είναι εξίσου ικανό να μας χαρίσει το κομψό και διαχρονικό look που αποζητούσαμε στη μπεζ χρωματική παλέτα, ο λόγος για το γκρι.

Το γκρι είναι το πιο ουδέτερο χρώμα της χρωματικής παλέτας καθώς είναι ένας συνδυασμός λευκού και μαύρου γι’αυτό και στην ψυχολογία θεωρείται πως αντιπροσωπεύει την ισορροπία ενώ αποπνέει ηρεμία, άνεση αλλά και ωριμότητα. Και ενώ το γκρι μπορεί πολλές φορές να το έχουμε θεωρήσει ένα "βαρετό” ή μονότονο χρώμα, είναι συνήθως η go to επιλογή μας όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι comfy και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε και τόσο με την επιλογή του outfit μας, κάπως έτσι επιβεβαιώνεται και η ψυχολογική ταυτότητα του.

Το γκρι χρώμα μπορεί να μας δίνει την εντύπωση ότι δεν ξεχωρίζει στο σύνολο μας όταν το συνδυάζουμε με άλλα χρώματα, αυτό όμως δεν είναι κάτι αρνητικό καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να "τονίσουμε” το item του συνόλου μας που επιθυμούμε με στιλιστική ασφάλεια και φινέτσα. Από την άλλη, οι αποχρώσεις του γκρι είναι παρά πολλές και εάν ακόμη πιστεύεις ότι μπορεί να μην ταιριάζει σε εσένα τότε πιθανότατα δεν έχεις ανακαλύψει την σωστή απόχρωση που θα αποπνέει τον edgy αέρα που μπορεί να σου χαρίσει το μαύρο ή το σκούρο μπλε χρώμα.

Οι fashionistas που εμπιστευόμαστε και εμπνεόμαστε από αυτές με αφορμή την quiet luxury τάση έχουν εντάξει εντονότερα το γκρι χρώμα στις εμφανίσεις τους αποδεικνύοντας τη φινέτσα και τους στιλιστικούς πόντους που μπορεί να μας προσφέρει το χρώμα.

Εάν ακόμη δεν έχεις πειστεί, τα παρακάτω looks θα είναι το fashion inspo που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ