Follow us

Το 24ωρο μίας fashionista | Η Δώρα Κατσικογιάννη αποκαλύπτει το έξυπνο styling tip που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου

Η Δώρα Κατσικογιάννη αποκαλύπτει ποια gadgets πρόκειται να γίνουν οι νέοι σου best friends.

new huawei Ottis Parisis

Το πρόγραμμα είναι λίγο ή πολύ γνωστό σε κάθε καθεμία από εμάς. Ξεκινάς την ημέρα σου νωρίς το πρωί με υποχρεώσεις, συνεχίζεις εάν έχεις χρόνο με μία χαλαρή βόλτα, πηγαίνεις προπόνηση κι στο τέλος της ημέρας απολαμβάνεις μία βραδινή έξοδο με τις φίλες σου. Πλέον, η σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται να ανταποκριθεί καθημερινά σε πολλές υποχρεώσεις και dress codes. Αυτό που χρειάζεται είναι κάποια έξυπνη και fashion forward βοήθεια που αφενός θα κάνει τη ζωή της πιο εύκολη και το στιλ της πιο εξελιγμένο.

Τη λύση σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα μάς έδωσε η Δώρα Κατσικογιάννη, η οποία μοιράστηκε αποκλειστικά με το missbloom.gr το αγαπημένο της στιλιστικό hack για να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πρακτική. Αυτή λοιπόν η βοήθεια έρχεται μέσα από το HUAWEI WATCH GT4 και είναι η νέα προσθήκη της εταιρίας στη σειρά με τα smartwatches, που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, τεχνολογικές καινοτομίες και λειτουργίες που αφορούν την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Πώς μπορεί λοιπόν ένα smartwatch να βελτιώσει τη ζωή και να αναβαθμίσει το στιλ σου;

Στη χαλαρή βόλτα στην πόλη

Μία από τις στιλιστικές συμβουλές που προτείνουν οι fashion experts για να αναβαθμίσεις ακόμα και το πιο απλό σύνολο είναι να προσθέτεις ένα αξεσουάρ. Εμείς όμως, προτείνουμε να προσθέσεις ένα smartwatch που μοιάζει με κόσμημα και πρόκειται να είναι το λαμπερό final touch που θα κάνει κάθε casual chic σύνολο ακόμα πιο ξεχωριστό.

Το 24ωρο μίας fashionista | Η Δώρα Κατσικογιάννη αποκαλύπτει το έξυπνο styling tip που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σου

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Κατσικογιάννη δημιούργησε ένα άνετο φθινοπωρινό σύνολο με λευκό top με τζιν παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ, και ως αξεσουάρ επέλεξε το νέο Smartwatch HUAWEI WATCH GT4 με το χρυσό μπρασελέ. Τα νέα "έξυπνα" ρολόγια από τη Fashion Forward συλλογή της Huawei έχει καντράν 41mm με το κομψό design του να μοιάζει με μενταγιόν. Κάπως έτσι, θα κάνεις upgrade στο σύνολό σου, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να παρακολουθείς συνεχώς πληροφορίες για την υγεία σου μέσα από το smartwatch σου.

​​​​Δώρα κατσικογιάννη
Smartwatch GT 4 Huawei
Η Δώρα Κατσικογιάννη φοράει το HUAWEI WATCH GT4 - 41mm με το χρυσό Milanese λουράκι της Huawei

Εάν θέλεις να ακούς συνεχώς την αγαπημένη σου μουσική, ενώ παράλληλα έχεις ελευθερία κινήσεων, τα νέα FreeBuds Pro 3 της Huawei είναι επίσης ένα gadget που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη. Χρησιμοποιώντας τα, θα απολαμβάνεις στο έπακρο τις αγαπημένες σου μελωδίες, ενώ θα μπορείς εύκολα να απαντάς σε κάθε κλήση. Το Pure Voice 2.01 κρατάει μακριά τον δυνατό θόρυβο και την βουή του πλήθους, ώστε να μιλάς με άνεση με τους αγαπημένους σου.

Τα FreeBuds Pro 3 της Huawei συνδέονται εύκολα με τα νέα smartwatches της σειράς WATCH GT 4 και όχι μόνο. Είναι απόλυτα συμβατά τόσο με iOs συσκευές, όσο και με Android. Συνεπώς μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου με το ρολόι και τα ακουστικά σου και να απαντάς τις κλήσεις σου μέσω αυτών.

Huawei Δώρα Κατσικογιάννη
FreeBuds Pro 3 Huawei
Τα FreeBuds Pro 3 της Huawei

Στην προπόνηση

Η Huawei αντιλαμβάνεται την ανάγκη που έχει κάθε fashion lover να συνδυάζει τα αγαπημένα της αξεσουάρ αναλόγως με το εκάστοτε dress code. Κάπως έτσι δημιούργησε το Smartwatch HUAWEI WATCH GT4 με λευκό δερμάτινο λουράκι, το οποίο είναι τέλεια επιλογή για εσένα που γυμνάζεσαι συχνά.

Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων smartwatches της Huawei είναι το Menstrual Cycle Management 3.0 και το Sleep Breathing Awareness, τα οποία τροφοδοτούνται από την αναβαθμισμένη τεχνολογία TruSeen™ 5.5+. Κάπως έτσι, θα έχεις 30% πιο ακριβή μέτρηση της υγείας της καρδιάς σου ακόμη και κατά τη διάρκεια δυναμικών δραστηριοτήτων όπως το τρέξιμο ή όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλοντα χαμηλής θερμοκρασίας.

Ταυτόχρονα, μπορείς να θέτεις καθημερινά στόχους που αφορούν την προπόνησή σου με το Activity Rings 2.0, το οποίο καταγράφει τις μετρήσεις κίνησης, της άσκησης και της στάσης, ώστε να βελτιώσεις την υγεία σου. Ας σου εξηγήσουμε όμως καλύτερα.

Μέσα από τη λειτουργία Activity Rings, το HUAWEI WATCH GT4 θα σου εμφανίζει καθημερινά στατιστικά στοιχεία φυσικής κατάστασής σου, ώστε να έχεις κίνητρο να ολοκληρώσεις και τους τρεις κύκλους άσκησης σε μία ημέρα. Η λειτουργία συνοδεύεται από ένα σύστημα μεταλλίων που σε ανταμείβει για την επίτευξη νέων ορόσημων φυσικής κατάστασης και νέων ρεκόρ. Επιπλέον, έχεις πρόσβαση σε περισσότερες από 100 αθλητικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων πλέον πιο μοντέρνων αθλημάτων όπως το Padel, ακόμη και E-sports.

​​​​Δώρα κατσικογιάννη

Μέσα από το smartwatch σου όμως, θα καταφέρεις να βελτιώσεις και τη διατροφή σου. Πώς; Η νέα Stay Fit εφαρμογή που υποστηρίζεται από το HUAWEI TruSeen™ 5.5+ σε βοηθάει να παρακολουθείς με μία ματιά πόσες θερμίδες καταναλώνεις, με αναβαθμισμένες μετρήσεις όπως η πρόσληψη θερμίδων σε πραγματικό χρόνο, ενεργές θερμίδες, θερμίδες ανάπαυσης και θερμιδικό έλλειμα.

​​​​Δώρα κατσικογιάννη

Extra Info: Το HUAWEI WATCH GT4 προσφέρει μια αναβαθμισμένη διαχείριση εμμηνορροϊκού κύκλου 3.0 που αναλύει έξυπνα και μαθαίνει τους φυσιολογικούς δείκτες του χρήστη, όπως ο καρδιακός ρυθμός κατά τη διάρκεια του ύπνου, η θερμοκρασία του σώματος, ο ρυθμός αναπνοής και πολλά άλλα, για να προβλέψει τις εμμηνορροϊκές περιόδους.

Smartwatch GT 4 White Leather Huawei
Η Δώρα Κατσικογιάννη φοράει το HUAWEI WATCH GT4 - 41mm με λευκό δερμάτινο λουράκι της Huawei

Στη βραδινή έξοδο

Φυσικά, η Huawei έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα ακόμα πολύ κομψό smartwatch που είναι η πιο κομψή επιλογή για να φορέσεις σε μία βραδινή έξοδο. Πρόκειται για το HUAWEI WATCH GT4 με τον ατσάλινο μπρασελέ, το οποίο πρόκειται να προσθέσει φινέτσα στο ντύσιμό σου. Ποιος είναι ο πιο chic τρόπος για να το φορέσεις; Ακολούθησε το παράδειγμα της Δώρας Κατσικογιάννη και συνδύασέ το με ένα πουά twin set για ένα look που θα ζήλευε ακόμα και η πιο ενημερωμένη fashionista και tech lover.

​​huawei
​​​​Δώρα κατσικογιάννη

Smartwatch GT 4 Steel Stainless Strap Huawei
Η Δώρα Κατσικογιάννη φοράει το HUAWEI WATCH GT4 - 41mm με τον ατσάλινο μπρασελέ της Huawei

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Φωτογραφίες: Ottis Parisis

Ευχαριστούμε το Woo Suites για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ