Follow us

5 fashion tips από τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και το answear.gr για να εξελίξεις το προσωπικό στιλ σου

Τα total looks της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου από το answear.gr, θα γίνουν η στιλιστική έμπνευση που χρειάζεσαι αυτή τη σεζόν.

answear Ottis Parisis

Το ταξίδι για την ανακάλυψη του προσωπικού στιλ μας είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα που πρόκειται να κάνουμε στη διάρκεια της ζωής μας. Ακούγεται πολύ σημαντικό, σωστά; Και είναι όντως, αφού το outfit που επιλέγεις να φορέσεις την κάθε ημέρα γίνεται μέρος των αναμνήσεών σου, επηρεάζει τη διάθεσή σου, σου φτιάχνει τη διάθεση ή σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως αξίζει να καταβάλεις προσπάθεια για να ανακαλύψεις τα ρούχα, τα αξεσουάρ, την αισθητική που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα και την προσωπικότητά σου.

Πολύτιμη βοήθεια σε όλο αυτό το fashion ταξίδι είναι δύο παράγοντες. Αφενός, οι γυναίκες που θαυμάζουμε για το προσωπικό στιλ τους και μας προσφέρουν έμπνευση μέσα από τους συνδυασμούς που δημιουργούν και αφετέρου οι εταιρίες μόδας που μας προσφέρουν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρειαζόμαστε για να αποκτήσουμε το στιλ που ονειρευόμαστε.

Έχοντας υποδεχτεί τη νέα σεζόν λοιπόν, είναι η τέλεια ευκαιρία για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου. Λίγο πριν ετοιμάσεις τη shopping list σου, αξίζει σίγουρα να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω 5 looks που δημιούργησε η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου για το Missbloom, τα οποία έχουν ένα κοινό. Δημιουργήθηκαν με items από το answear.gr, τον κορυφαίο προορισμό για online αγορές με επιλεγμένα προϊόντα και περιορισμένες συλλογές σε πάνω από 500 επώνυμα premium brands. Το πηγαίο στιλ της fashion lover Χρυσιάννας Ανδριοπούλου συνδυάστηκε άψογα με την Answear, η οποία προτρέπει καθέναν από εμάς να βιώσουμε μία ελευθερία έκφρασης μέσα από το ντύσιμό μας.

Οι συνεργάτες της Answear μάλιστα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να εξασφαλίσουν τις πιο εμπνευσμένες συλλογές από τα πιο γνωστά brands. Κάπως έτσι, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου επέλεξε τα αγαπημένα της items μέσα από το answear.gr και μας προτείνει πέντε στιλιστικές συμβουλές για να εξελίξουμε το προσωπικό στιλ μας.

Styling Tip 1

Η τάση του "quiet luxury" ή "ήσυχη πολυτέλεια" είναι μία από τις επικρατέστερες για την τρέχουσα σεζόν. Εάν θέλεις να την υιοθετήσεις, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου και να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα twin set που αποτελείται από γιλέκο και φούστα από την Answear Lab στις αποχρώσεις του γκρι. Ο εν λόγω συνδυασμός πρόκειται να αναβαθμίσει τα office looks σου, κάνοντας σε να νιώθεις fashionista ακόμα και στο γραφείο. Ιδανική επιλογή για παπούτσια είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα loafers με τετράγωνο τακούνι όπως αυτά τα Tommy Hilfiger, που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα κάθε στιγμή της ημέρας.

5 fashion tips από τη Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και το answear.gr για να εξελίξεις το προσωπικό στιλ σου

Γιλέκο Answear Lab, Φούστα Answear Lab, Δερμάτινα γοβάκια Tommy Hilfiger

Styling Tip 2

Ένας έξυπνος τρόπος για να κάνεις το σύνολό σου πιο σύγχρονο είναι σίγουρα τα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου με την υπογραφή του οίκου Bottega Veneta ή ένα mini τσαντάκι όπως αυτό το Pinko που προτείνει η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου από το answear.gr είναι τέλεια επιλογή για να κάνεις upgrade στο look.

answear

Γυαλιά ηλίου Bottega Veneta, Δερμάτινη τσάντα Pinko

Styling Tip 3

Εάν χρειαζόταν να επιλέξουμε μία απόχρωση που θα πρωταγωνιστήσει αυτή τη σεζόν στον κόσμο της μόδας, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα το κόκκινο. Έντονο και πολύ κομψό, το κόκκινο είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαρίσεις έναν αέρα φρεσκάδας στο καθημερινό ντύσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου προτείνει να συνδυάσεις ένα λευκό t-shirt όπως αυτό από Pepe Jeans που θα βρεις στο answear.gr με ψηλόμεσο παντελόνι σε flare γραμμή από Answear Lab και μαύρα Tommy Jeans μοκασίνια σε ένα άνετο και πολύ cool casual σύνολο. Η έξυπνη στιλιστική συμβουλή για να αναβαθμίσεις το αποτέλεσμα είναι ένα κόκκινο παλτό όπως αυτό από Medicine, που θα κάνει αμέσως το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

answear

Βαμβακερή μπλούζα με μακριά μανίκια Pepe Jeans, Παλτό από μείγμα μαλλιού Medicine, Τζιν παντελονι Answear Lab, Δερμάτινα μοκασίνια Tommy Jeans, Δερμάτινη τσάντα Karl Lagerfeld

Styling Tip 4

Φέτος, τα co-ords έχουν σίγουρα την τιμητική τους και όχι άδικα. Αποπνέουν μία ανεπιτήδευτη κομψότητα, ενώ σε βοηθούν να ντυθείς προσεγμένα χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς ιδιαιτέρως με το styling.

Από τις must have αγορές σου είναι ένα twin set που αποτελείται από σακάκι και mini φούστα, αφού μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Ακολούθησε το παράδειγμα της Χρυσιάννας Ανδριοπούλου και συνδύασε το με λευκό σατινέ πουκάμισο και μαύρες δερμάτινες μπότες. Ένα ζευγάρι κολιέ με μαργαριτάρια θα προσθέσουν στο σύνολό σου την preppy πινελιά που χρειάζεσαι.

answear

Μπλέιζερ με μίγμα μαλλιού Herskind, Πουκάμισο Abercrombie & Fitch, Φούστα από μείγμα μαλλιού Herskind, Δερμάτινες μπότες Guess, Κολιέ Karl Lagerfeld

Styling Tip 5

Σε περίπτωση που αγαπάς το διαχρονικό στιλ και επιθυμείς να δημιουργήσεις μία γκαρνταρόμπα με διαχρονικά κομμάτια, υπάρχει λύση. Μπορείς να επενδύσεις σε μία πιο elevated εκδοχή των basic ρούχων όπως είναι τα δερμάτινα.

Για παράδειγμα, ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ με κομψά διάτρητα κεντήματα όπως αυτό το Twinset, αλλά και μία midi δερμάτινη φούστα Artigli που μπορείς να βρεις στο answear.gr, δημιουργούν ένα δυναμικό και πολύ θηλυκό look που θα σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

answear

Extra Tip

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου αναβάθμισε το total black σύνολό της με μία τσάντα σε έντονο πράσινο χρώμα, που φέρει την υπογραφή του brand MICHAEL Michael Kors, και μπορείς να βρεις επίσης στο answear.gr. Τα αξεσουάρ σε bold αποχρώσεις είναι μία πολύ έξυπνη στιλιστική συμβουλή για να εξελίξεις μία εμφάνιση.

answear

Δερμάτινο μπουφάν Twinset, Μάλλινο κορμάκι Calvin Klein, Φούστα Artigli, Δερμάτινες γόβες Alohas Cinderella, Δερμάτινη τσάντα MICHAEL Michael Kors

Δες περισσότερα ΕΔΩ.

Φωτογραφίες και βίντεο: Ottis Parisis

Styling: Μπέτυ Πέτκογλου, Γιώτα Διονυσοπούλου

Ευχαριστούμε το Athens Capital Center Hotel για τη φιλοξενία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ