Follow us

Γαία Μερκούρη | Ο μοντέρνος τρόπος που πρόσθεσε ένα pop of color στη βραδινή της εμφάνιση

Πώς συνδύασε ένα έντονο χρώμα αυτή την εποχή στη βραδινή της έξοδο

Γαία Μερκούρη | Ο μοντέρνος τρόπος που πρόσθεσε ένα pop of color στη βραδινή της εμφάνιση Instagram

Κατά τη φθινοπωρινή όπως και χειμερινή περίοδο είναι περισσότερο σύνηθες να προτιμάμε αποχρώσεις οι οποίες ανήκουν στους ουδέτερους και γήινους τόνους της χρωματικής παλέτας. Τα φωτεινά όπως και τα έντονα χρώματα δεν είναι οι πρώτες μας επιλογές χωρίς να είναι στιλιστικά απαγορευτικό το ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά αρμονικά σύνολα. Και ενώ για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2023-24 οι τάσεις της μόδας προτείνουν να επενδύσουμε σε minimal κομμάτια λόγω του quiet luxury trend, με το σωστό styling μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και bold looks τα οποία θα εκφράζουν το στιλ και τη διάθεση μας.

Για μία statement εμφάνιση με ένα έντονο χρώμα στο outfit σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε αρκετούς στιλιστικούς συνδυασμούς ανάλογα με το fashion item αλλά και την περίσταση. Μπορείς να φορέσεις ένα πανωφόρι σε έντονο χρώμα, blazer, παλτό, cardigan ή καμπαρντίνα, να κάνεις μία statement εμφάνιση φορώντας ένα φόρεμα ή jumpsuit, να φορέσεις ένα πουλόβερ ή πουκάμισο σε έντονο χρώμα ή να συνδυάσεις το κλασικό κοστούμι σου με ένα top το οποίο θα λειτουργήσει ως pop of color στην εμφάνιση σου.

Την pop of color εκδοχή επέλεξε η Γαία Μερκούρη σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη, για την βραδινή της έξοδο επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε loose γραμμή μαύρου χρώματος το οποίο συνδύασε με top σε έντονο φούξια χρώμα. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και τσαντάκι ώμου σε μαύρο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Γαία Μερκούρη | Ο μοντέρνος τρόπος που πρόσθεσε ένα pop of color στη βραδινή της εμφάνιση

Ιδέες για να εντάξεις ένα έντονο χρώμα στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ