Follow us

Τα πλεκτά φορέματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει χειμώνας

Τα πλεκτά cozy φορέματα που θα θέλεις να φοράς όλο τον χειμώνα

Τα πλεκτά φορέματα που μας κάνουν να ανυπομονούμε να έρθει χειμώνας Splash News / Ideal Images

Στην έναρξη κάθε νέας σεζόν ανυπομονούμε για κάποια συγκεκριμένα κομμάτια της συλλογής μας τα οποία θα φορέσουμε ξανά. Τα ρούχα, μας προσφέρουν πέρα από μία κομψή εμφάνιση και μία ιδιαίτερη αίσθηση κάτι που μας κάνει να τα συνδέουμε άμεσα με τις αναμνήσεις μας αλλά και αυτά που μας κάνει να αισθανόμαστε η κάθε εποχή. Για παράδειγμα την άνοιξη ανυπομονούμε η θερμοκρασία να ανέβει όπως και για τις ηλιόλουστες ημέρες που θα μας επιτρέψουν βόλτες στην εξοχή και σε παραλίες φορώντας ρούχα ανάλαφρα τα οποία μας χαρίζουν ακριβώς αυτή την ξεγνοιασιά. Από την άλλη, όσο διανύουμε τους φθινοπωρινούς μήνες και βαδίζουμε προς τον χειμώνα, αρχίζουμε και αναπολούμε τα ζεστά πλεκτά μας που μας δίνουν αυτή την cozy διάθεση που μας κάνει να θέλουμε και όλα τα παρελκόμενα του χειμώνα όπως ζεστά ροφήματα, παλτό και κουβέντες μπροστά στο τζάκι.

Όλο αυτό το χειμερινό mood μπορεί να μας έρθει στο μυαλό μόνο βλέποντας ένα item το οποίο είναι άκρως χειμωνιάτικο αλλά και cozy. Τα πλεκτά κομμάτια είναι αναμφίβολα χειμερινό σήμα κατατεθέν γι' αυτό και όταν βλέπουμε ένα πλεκτό που επιθυμούμε , όλες οι προαναφερθείσες εικόνες μας ολοκληρώνουν την σκέψη, δημιουργώντας μας αυτή τη νοσταλγία για χαμηλότερη θερμοκρασία και ντύσιμο που είναι απαραίτητο το layering.

Επειδή όμως πάντα επιθυμούμε κάθε μας σύνολο να έχει δημιουργηθεί με ευκολία αλλά και να μας προσφέρει στιλιστική ασφάλεια και άνεση, τα πλεκτά φορέματα είναι ιδανικά για να αρχίσουμε να επενδύουμε σε χειμερινά κομμάτια τα οποία μας κάνουν να ανυπομονούμε για τους μήνες που πρόκειται να έρθουν. Ένα πλεκτό φόρεμα μπορείς να το φορέσεις με blazer, παλτό όπως και leather jacket ενώ ταιριάζει υπέροχα τόσο με μπότες και μποτάκια όπως και με μπαλαρίνες, loafers ή sneakers.

Παρακάτω τα πλεκτά φορέματα που επιλέξαμε για κομψές εμφανίσεις τον χειμώνα

Πλεκτό φόρεμα με φερμουάρ στον γιακά και λεπτομέρεια στους ώμους, Massimo Dutti

Πλεκτό φόρεμα με κασμίρι, Marks & Spencer

Πλεκτό ξώπλατο φόρεμα, Mango

Πλεκτό μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια και ψηλό γιακά, Bershka

Mini φόρεμα με πλέξη ντεγκραντέ, Zara

Πλεκτό φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ