Follow us

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί για να φορέσεις τις μπότες σου

Τα ωραιότερα looks για να είσαι προετοιμασμένη όταν έρθει επίσημα η boot season

Οι πιο κομψοί συνδυασμοί για να φορέσεις τις μπότες σου Splash News / Ideal Images

Όσο πλησιάζουμε προς τον χειμώνα και αισθανόμαστε τη θερμοκρασία να υποχωρεί, όλο και συχνότερα σκεφτόμαστε τα outfits τα οποία θα δημιουργήσουμε με τα κομμάτια που ακόμη ο καιρός δεν μας επιτρέπει να φορέσουμε. Πλεκτά, παλτό, κασκόλ, jackets, πουλόβερ και cardigans είναι κάποια από τα κομμάτια τα οποία ανυπομονούμε να φορέσουμε μόλις μας δοθεί η ευκαιρία. Πέρα όμως από τα ρούχα τα οποία θέλουμε να φορέσουμε, αρκετά είναι και τα παπούτσια τα οποία δεν ταιριάζουν τόσο στην εποχή που διανύουμε κι' όμως έχουμε ήδη πολλά looks στο μυαλό μας για να τα συνδυάσουμε.

Οι μπότες είναι αδιαμφισβήτητα ένα ζευγάρι παπούτσια που εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία καθώς τόσο λόγω του dress code της εποχής όσο και λόγω της ανεβασμένης (προς το παρόν) θερμοκρασίας, δεν αισθανόμαστε τόσο άνετα να τις φορέσουμε, ακόμη και εάν το θέλουμε πολύ. Αναμφίβολα καθώς πρόκειται να μπούμε επίσημα σε λίγες μέρες και στον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, με το σωστό styling, μπορούμε να φορέσουμε ένα ζευγάρι μπότες χωρίς να μας δεσμεύσουν στιλιστικά ή πρακτικά.

Οι fashion insiders έχουν ήδη φορέσει τις μπότες τους. Παρακάτω σου προτείνουμε τα πιο stylish looks για να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ