Follow us

Το είδος μπότας που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities αυτή την εποχή

Το comeback της είναι αναμφίβολο

Το είδος μπότας που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities αυτή την εποχή Instagram

Κάθε φθινόπωρο ανυπομονούμε για όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας και θέλουμε φορέσουμε ενώ προετοιμαζόμαστε για την καινούργια εποχή επενδύοντας σε όλα τα κομμάτια τα οποία πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε. Τα κομμάτια τα οποία χρειαζόμαστε για να εξοπλίσουμε κατάλληλα τη συλλογή μας είναι συνήθως key items τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στο συνολικό look μας. Fashion items όπως παλτό, παντελόνια και παπούτσια είναι αυτά που μας απασχολούν περισσότερο τόσο επειδή τα φοράμε καθημερινά όσο και επειδή διαμορφώνουν απόλυτα το ύφος του συνόλου μας.

Πέρα από τις βασικές μας ανάγκες, πολλές φορές στρεφόμαστε στις προτάσεις της μόδας όπως και γυναικών που μας εμπνέουν με το στιλ τους έτσι ώστε να πάρουμε μια κατευθυντήρια η οποία ταιριάζει με το γούστο και το στιλ μας. Αυτή τη φορά, την προσοχή μας στρέψαμε προς το ζευγάρι μπότες που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities αλλά και πως τις συνδυάζουν αυτή την εποχή, ο λόγος για τις cowboy boots.

Παρόλο που ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες με pointy μπροστινό μέρος είναι πάντα μια κλασική επιλογή, οι ιδιαιτερότητες στα χαρακτηριστικά των cowboy boots είναι αυτές που τις κάνουν να ξεχωρίζουν όπως και να προσδίδουν ένα εντελώς διαφορετικό ύφος στο look μας. Αυτή την εποχή μπορείς να τις βρεις σε μια ποικιλία επιλογών στα ράφια των fashion brands επιλέγοντας ποιο ζευγάρι ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου αλλά και ποιο ταιριάζει περισσότερο με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Οι Ελληνίδες celebrities τις προτίμησαν τόσο σε μπότες όσο και σε μποτάκια δίνοντας μας ακόμη μια επιλογή για να εντάξουμε το cowboy look στις εμφανίσεις μας.

Παρακάτω τα looks τους για να εμπνευστείς για το πως να τις φορέσεις κι εσύ.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ