Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε το ιδανικό μαύρο φόρεμα από Massimo Dutti για τις βραδινές εξόδους της σεζόν

Το μαύρο φόρεμα της Ελεονώρας Μελέτη είναι ιδανική προσθήκη στη γκαρνταρόμπα σου.

Ελεονώρα Μελέτη NDP Photo Agency

Οι παρουσιάστριες των εκπομπών στην τηλεόραση συνεχίζουν να μας προσφέρουν στιλιστική έμπνευση με τα looks που επιλέγουν να φορούν καθημερινά, ενώ συχνά φορούν items που μπορούμε να προσθέσουμε και εμείς στη συλλογή μας. Για παράδειγμα, πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από τη νέα συλλογή της Massimo Dutti που αξίζει την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε ένα maxi σατινέ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Τόνισε τη μέση της με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο κολακευτικό. Το φόρεμά της είναι ιδανικό για τις βραδινές εξόδους του φθινοπώρου, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις και με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα.

Το μαύρο φόρεμα έχει σχεδόν κλείσει εκατό χρόνια παρουσίας στον κόσμο της μόδας, αφού γεννήθηκε το 1926 στο Παρίσι από την Gabrielle Chanel, και έως σήμερα συνεχίζει να θεωρείται η επιτομή της κομψότητας και της φινέτσας. αραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο, καταφέρνει να συμβαδίζει με τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν, ενώ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες χωρίς να έχει σημασία η ηλικία, το στιλ, το lifestyle ή ο σωματότυπος. Είναι ιδανικό για κάθε πιθανή περίσταση, όσο casual ή formal κι αν είναι, ενώ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και στην τέχνη του κινηματογράφου.

Το look της Ελεονώρας Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Get the Item

Σατινέ φόρεμα με σουτιέν Massimo Dutti
Σατινέ φόρεμα με σουτιέν Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ