Follow us

5 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν με slim fit παντελόνια

Τα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν τα looks σου όταν φοράς slim fit παντελόνι

5 ζευγάρια παπούτσια που ταιριάζουν με slim fit παντελόνια Splash News / Ideal Images

Τα slim fit παντελόνια όπως και τα skinny, θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουν επιστρέψει στη μόδα, κάτι που αντιλαμβανόμαστε όχι μόνο από τις επιλογές που μας προσφέρουν τα fashion brands αλλά και από τα σύνολα των fashion it girls από τις οποίες αντλούμε έμπνευση αλλά και δημιουργούν street style trends και fashion. Μπορεί τα slim fit παντελόνια να μην εξυπηρετούν όλες τις γυναίκες όμως όσες τα επιλέγουν αντιλαμβάνονται αμέσως τις ιδιαιτερότητες της γραμμής του παντελονιού όσον αφορά το πως θα το συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας όπως και με ποιο ζευγάρι παπούτσια.

Το effortless στιλ και η άνετη αίσθηση που μας προσφέρει ένα slim fit παντελόνι το καθιερώνει ως ένα ''έξυπνο'' staple της συλλογής μας που μπορεί να συνδυαστεί με αρκετά combos αρκεί να κάνουμε το σωστό styling. Καθώς τα τελευταία χρόνια τα slim fit παντελόνια δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή και προτιμούσαμε περισσότερο loose και άνετες γραμμές, οι τάσεις της μόδας όπως και η αισθητική που προτιμάμε στα σύνολα μας έχουν αλλάξει γι' αυτό και χρειαζόμαστε fashion tips για το ποια ζευγάρια παπούτσια ταιριάζουν με τη slim fit γραμμή.

Mules

Είτε επιλέξεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είτε flat mules το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου κομψό ενώ πρόκειται να αναδείξουν τη σιλουέτα σου και να σου χαρίσουν ένα stylish και θηλυκό αποτέλεσμα.

Loafers

Τα κλασικά και κομψά loafers είναι μία ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις άνεση με στιλ. Όποια γραμμή ή χρώμα προτιμήσεις αναμφίβολα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει χαρίζοντας σου μία effortless φινετσάτη εμφάνιση.


Sneakers

Φόρεσε το slim fit παντελόνι σου όπως θα φορούσες και ένα κολάν και ολοκλήρωσε το look και την άνεση σου με ένα ζευγάρι sneakers. Ο casual chic συνδυασμός είναι ιδανικός για τις ημέρες που επιθυμείς να έχεις ευελιξία κινήσεων και μία smart εμφάνιση.

Μπαλαρίνες

Μπορεί να μην είναι σύμπτωση το ότι τα slim fit παντελόνια και οι μπαλαρίνες ''επέστρεψαν'' στις τάσεις την ίδια περίοδο. Το συγκεκριμένο styling combo είναι διαχρονικό και απόλυτα φινετσάτο και σε όποια περίσταση και αν το επιλέξουμε πρόκειται να μας χαρίσει ένα θηλυκό και ρομαντικό αποτέλεσμα.



Ankle boots

Είτε επιλέξεις ένα ψηλοτάκουνο ζευγάρι μποτάκια είτε ένα ζευγάρι flat, το σύνολο σου θα είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις ενώ θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σου εάν το παντελόνι είναι παρόμοιας απόχρωσης με το μποτάκι, δείχνοντας έτσι τα πόδια σου πιο μακριά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ